Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma ja,nisu izbori svake godine....
Realno, daj Boze da vise ikada ponovimo rezultate koje su nase repke napravile prethodnih godina ako se nastavi ovakvo ulaganje i nerad drzavnih organizacija. Niko ne vodi brigu ni o nogometnoj reprezentaciji, niko ne dovodi u pitanje selektora i njegovog ostanka niti se ocjenjuje njegov rad a da ne govorimo o rukometu i kosarci i odnos koji oni dobijaju.
A košarkaški savez dobije 0 KM!? Da li bi se tako pare dale i košarkaškom savezu samo da se prvenstvo ili kvalifikacije igraju poslije izbora? Rukometaši su davno obezbjedili plasman, što se nije tada dao novac ili ipak tada izbori nisu bili za mjesec dana?
dobro su se sjetili...
Makar jednu pozitivnu stvar da urade
ovo su pozitivni primjeri ulaganja budzetskog novca i u sport treba uvjek ulagati jer nasi su sportisti dobri s obzirom na uvjete rada a sa ovakvom potporom jos vise ce ostvarivati rezultate i promovisati drzavu po dobrom