Problemi za Zeničane
10
Rukometnom klubu Čelik prijeti gašenje
Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Celik se topi 😂🤣
"Gradonačelnik se uredno pohvalio na svojoj stranici kako je održao sastanak s Upravom kluba te obećao podršku, koja je izostala. Ponavljamo, mi smo predstavili moguće scenarije ako podrška izostane, a oni su odabrali onaj najgori" Šta očekivati od SDA kadra.
za nas nije sport, evo npr da je kojim slucajem celik stabilan i jak klub yebali bi mater svima i pitali ima li ko jaci. U nas neki tim kad malo odskoci u nekom sportu odmah se ismijava drugim, uvrede se upucuju i tako to, nema nekoh viteskog sportskog stava nego ono mi smo najjaci a svi vi ostali ste papci...bljak....
samo polako. sve ce u ovom kozetu od drzave da se ugasi. samo polako!