Deset golova razlike
0
Rukometaši Čelika savladali Krivaju
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Č.e.t.n.i.k. vam bio trener u Zenici i opet vam c.e.t.n.i.k. trener??? WTF?!? O Citi Savcicu ne treba puno govoriti, sjetimo se samo njegovih snimaka na pijankama sa ratnim zlocincom Radovanom Karadzicom... Taj Miki Filipovic je kumce Vojislava Radje, velikog c.e.t.n.i.k.a. i mrzitelja svega sto je bosansko!!! O Muslimanima da ne pricam koliko ih \"gotivi\", na svojoj kozi sam to osjetio... Zar je Zenica spala da je c.e.t.n.i.k. trenira pored toliko imena u Zenici??? Aferim!
@Covjek Zuhdija Zule Korkaric i Fuad Fudo Malagic ;) Btw, like za komentar u kompletu!
BIH Sport je smjesan, na nivou rekreacije. Pogledajte fotke rukometasa, trbusasti, guzlati uz nivo rukometa iz 70-tih! Strucni Trenerski kadar nepostoji. Sve su to neki ex. rukometasi ciji nivo u Jugi je najvise bio regionalna liga. U Sarajevu imate situaciju da jedan trenerski trenira seniore RK Bosne, sve omladinske kategorije gdje od djece Za NERAD klepa lovu, pa onda isti trener trenira i RK Zeljeznicar, rezultata nigdje a njega ne mozes skloniti nema sanse! Jedan pomocnik mu u svim selekcijama i klubovima je ubleha/dispecer u Toplanama a drugi ubleha/ refetentic bivsi pumpadjija u Energopetrolu! RS BiH je kao iz Alan Forda!!
eh konacno malo i o drugom sportu u bih da se pocene pisati osim fudbalu, hajde tako sad nastavite i kosarku ubacite, pa red je da od ovog portala napravite jedan vrhunski rad novinara a ne portral kao predmet sprdancije bravo klix nastavite ovako!
yok, yok
@Kaćunak, levat neki, jel te omer zvao sta?
na ovom klixu sve neke reklame klikni i saznaj
ko je ovaj guzlati
otkud rukomet na kliksu? da ga nije djeko poc\'o igrat-\'
imali su prednost od \"sedam poena\" a da nije Teletovic igrao..ccc
TI SI ZIVKO RETARDIRAN
DZABA IM KAD NICAZE I DALJE DISMR KO POLJSKA CANIFA