Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je propalo i prije Kasumovica....čega god se dotakao onaj Pane Skrbic ublehas i organizator najmenadzera godine....to je u startu propalo.....isti ovaj RK Celik je već tri puta pokopao.....pobjegli od njega i napravili Celik Junior jer je samo uzimao od sponzora i grada i ništa ulagao.....
Fuad Kasumović je grobar svega autohtonog u Zenici,,sve sportske ekipe zvane Čelik,,,Zenicatrans,, rudnik itd itd itd
tužno i žalosno. zenički sport nije to zaslužio makar sam ja visočanin a mi smo poznati sportski rivali i suparnici 😁 nije ni u visokom mnogo bolje, nazalost
Apsurd drzava. Sport u Zenici je mrtav, kada pogledamo rukomet i fudbal i umjesto da se tu ulazu sredstva, neki dan je bio clanak o najavi gradnje zatvorenog bazena u Zenici. Ta ista gamad ce, ako se uopste i izgradi, i taj bazen dovesti u istu situaciju kao rukomet i fudbal. Spasite sto se moze spasiti i ne izmisljajte toplu vodu skupljajuci politicke poene stooko politicka, nebitno koje ste boje.
I mi bi palestincima da pomazemo, nasi nam ljudi gladni i bez plate mjesecima
Kasumović izgleda ne ulaže u sport ni marke, koliko znam i FK Čelik je zatražio finansijsku pomoć ali je nije dobio...
oni su nedavno dobili tranšu od 500 000 KM, ne računajući to što im Grad svaki mjesec servisira dug prema poreznoj upravi.
Tužno. Podržite te igrače nemaju možda ni za makarona dok se recimo previše pompe diže oko fudbala u ovoj državi