Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo za komentare! Jer Bosna BH Gas igra Ligu evropskih šampiona i sekunda je nedostajala da se plasira među 16 TOP evropskih klubova. U državi gdje nema Zakona o sportu; gdje političari većinom kradu vrijeme i još nešto konkretnije; gdje se konstruktivne inicijative (budget za vrhunski sport Kantona) sasijeca u korijenu, jer to ne odgovara Premijeru; gdje brojne strane firme ignorišu svoju društvenu obavezu da pomognu BH sport i kulturu; itd. stvarno je podvig biti ravnopravan Kielceu, Chamberry, Gorenju itd. BRAVO PIPE! BRAVO BOSNA!
Svaka im cast na dosadasnjim rezultatima, krivo mi jedino sto nisu pobijedili Gorenje pa da odu dalje jer su bili ravnopravan protivnik u toj utakmici ali eto nedostajalo im je malo srece na kraju. Inace rezultati koje oni ostvaruju u kakvim uslovima i kakvoj \"drzavi\" se mogu mjeriti sa nemogucim. Sta za kraj reci sem, svaka cast momci!
pa eto posto je trener kapacitet cudi me da nije izmislio igrace na terenu,samo da kratka klupa ne bude problem,..problem je lova ljudi moji,pogledajte budjet lovena i sve vam je jasno i osim toga ovi su momci i previshe postigli,kad vidimo uredjenje sporta u nasoj drzavi..pa mi nemam zakon o sportu i sta hocemo dalje,svaki sportista koji iole ostvari rezultat bilo gdje,koji se plasira bilo gdje,tad ima nase slatke ministre i slicne njim,uz sebe,al naravno samo na fotografiji i treba li dalje pricat,..ma suvisno je
konacno da neko kaze...i pravo stanje stvari..Bosnin trener Irfan Smajlagić smatra da je veoma teško postići bolje rezultate s obzirom na to da je u BiH veoma teško naći igrače koji su spremni na profesionalni rad, zalaganje i odricanje..kad vidim bosnine prvotimce jutro uoci utakmice na jutarnjim kafama sa paklicama cigara na stolu..i istim u ustima naravno da se tu ne moze raditi o igracia koji su spremni na zalaganje, odricanje i prije i poslije svega profesionalni rad (cast izuzecima)... u svakom slucaju je uspjeh uopste biti u ligi prvaka..nadam se da cemo i dogodine biti u elitnom drustvu
ajde dobro je. sreca pa njima ne trebaju vize heheheheheheheheheeheheeheee kako bi inace neki moshnjachki sportski kolektiv mogao gostovati vec turisticki,...samo da guzzicca vidi puta. izvinjavam se sjedecim hodbojkashima!!! :-)