Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta se odma predjate pickice,cuj sto razlike za island,gdje je taj inat silan bosanski.
Ma to i ja govorim.
E moj, sta je s tim inatom kad treba na ulice izaci, nestanr u trenu...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Jao, velike tragedije, Island nas zapao u barazu. Jao, jao, haj'mo sad svi kolektivno plakati i cmizdriti. To ce nam sigurno pomoci da se sto bolje pokazemo protiv jedne rukometne sile. Nase jadikovanje i zapomaganje ce nam sigurno donijeti novo izvlacenje protivnika. Sta je, tu je. Takvo je, kakvo je. Boze moj. Naprijed Bosno, pokazi se sto je moguce bolje, a s dobrom igrom, nije grijeh nadati se i dobrim uspjesima.
jesmo kurate srece
Ko poznaje rukometni svijet i rukometne sile,zna o kakvom se protivniku radi. Island,tesko ali sve je moguće!
Ledenazemlja, ta ce oni
I S L A N D
Ako budu igrali ko zadnje 2 3 utakmice mozemo proci.
Ah ove mućke....ni više ni manje nego Island....I otkud velikog Islanda u baražu?
ev sigurnog para na kladionici hendikep zasiljit hladno
Gledajte to na ovaj način: najbolje se kali najvrelijom vatrom :D Znači, pripremamo se protiv najjačih, i to je dobro. Na taj način se samo može razvit najjača ekipa, a ne igranjem protiv lakših reprezentacija. Sjetite se 2 put u fudbalu protiv Portugala, da nismo naučili lekciju ko zna da li bi sad u kvalifikacijama za Brazil uspjeli postići onoliko golova i stvoriti onoliku požrtvovanost. ;)
Island mozemo proci. Njih je 400.000 a nas 4.000.000. Sad je Markovic uigrao ekipu i mozemo dobiti bilo koju repku.
Valjda uspiju nasi rukometasi ovdje ispraviti nepravdu pobjedom nad Islandom, sa ovim barazima nas stalno zakidaju
ne gine nam Kratar
krater
Nema predaje ! Boriti ćemo se za prolaz dalje i to je to. Pa nismo valjda došli do baraža samo kako bi pantalone sada spustili dole ? E pa ja kažem da nismo.
Cista stimaljka protiv nase reprezentacije
kme kme
ma idemo mi njih dobit kod kuće a u gostima šta bude, hrabre sreća prati nek i nas sreća jednom pogleda kad dobijamo teške protivnike u baražu da ih jednom poderemo... Rukometni Zmajevi glavu gore odigrajte momački kako vi to najbolje znate!!! a samo i ove baraže više nabijem na k... VOLIM TE BOSNO!