Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moze halid zvati jaskica koji nije odigrao niti jednu utakicu za bosnu zbog povrede,a drugi mogu samo cekati da se povrijedi jaskic pa da dobiju sansu... Nikakav strucnjak halid,i opet zove skoku,a nije mi rijesen status...treba doci do utakmica pa da nemoze igrati bruka i sramota naseg rukometa... Bolje bi bilo da halid rukama mase na bascarsiji da tjera golubove bio bi korisniji... lako je biti dobar trener kad imas dobre igrace,ali on opet nista nije napravio sa reprezentacijom... takav smo mi narod uvjek zadovoljni sa onim \"malo nam je falilo\" nikad necemo otici na neko veliko takmicenje sve dok se zadovoljavamo sitnicama,a i netrebamo pored silnih strucnjaka koje imamo u savezima...
www.hrk-medjugorje.com
Ne bih bas rekao da je ovo \"opcinsko natjecanje\", vec naprotiv suret najboljih od najbolji. Da podsjetim tu je aktuelni prvak Danska, drugoplasirani sa Olimpijade Island, veoma jaka Rumunija. Cast je sudjelovati na takvom turniru. --- Naravno ovaj turninr Danska ce iskoristiti kao trening i pripremu.
boze sacuvaj....zar makar sport ne moze biti samo sport...a ne odmah po nacionalizmu...stvarno dokle idu vise ovi ljudi...postajemo sve smjesniji i smjesniji...zalosno!!!!!!!!!!!!
Hrvoje Hrvat..: \"Ja ustvari nisam Hrvat, nego Srbin.....\" eeeeeeeeee ba veze ti nemas sta si al posto se bavis i okupiran si takvim pitanjima onda mora da si BOSANAC EEEEEEEEEEE I TO DOBRO ZAPAMTI :)) BOSANAC BOLAN
HRCO???
Ja ustvari nisam Hrvat, nego Srbin. Uzeo sam samo hrvatsko ime da provociram. Nemam nista pametnije da radim pa sam dosao ovdje. Nemojte mi zamjeriti, ja sam nezaposlen, imam 35 godina i zivim sa roditeljima.Ako ste pametni nemojte se spustati na moj nivo. Pozdrav
na nemora zakonski biti 1/3 skutora i 1/3 vlaha u reprezentaciji, bili bi \'Turci\' bolji od vase usrane skutorske reprezentacije. picko izkompleksirana, mozda stvarno vi ustase i jeste \'pokatoliceni Srbi\' jer sve vise i vise se pokazujete kao oni.
Ha hah ha Turci i mogu biti samo na tako \"vrlo jakim turnirima\", ranga općinskog natjecanja. Kako to da niste u Hrvatskoj ovaj mjesec?