Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta jedete go*na svi skupa...ako imamo i u jednom sportu rezultata onda je to rukomet!!! samo cu reci RK Bosna... ljudi igraju u ligi prvaka svake godine...al jok! seratori priznaju jedino NOGOMET kao sport u kojem je BiH \"uspjesna\" (hahahaha) mi nemamo ni lige, jedino reprezentacija pokazuje rezultate a i to je tek od nedavno :S...vidjet cemo dokle ce oni stici... samo blatite...a u Zenici se navija za Rusiju i pisu svakavi transparenti!!!
Treba istaći da je Deni Velić potpisao trogodišnji ugovor sa ekipom Nexe iz Našica koja se takmiči u prvoj hrvatskoj ligi. Kako kaže u Nexe je došao jer ga je tamo pozvao proslavljeni selektor Bosne i Hercegovine i Slovenije, Kasmin Kamenica. KOJI PROSLAVLJENI STRUCNJAK!? Norveska - BIH 19:2 poluvrijeme!! Mozda u pijancenju.
Halide Kralju!! Svaka ti cast kako foliras novinare, navijace, savez, igrace... SVI KONTAJU TI STRUCNJAK I TRI KVALIFIKACIJSKA CIKLUSA, A TRI KVALIFIKACIJSKA CIKLUSA VELIKA 0. NEK TI OPET RADJO S DIFA DA NAGRADU O NOVIM TEHNOLOGIJAMA U SPORTU.
JAO JAO STA SE DESAVA SA VAMA ?????
gledam proslu utakmicu i komentarisem kako se harmandic treba osisati i promijeniti imidz, jer dugo je furao cupavi fazon. kad gle cuda, u ovoj utakmici je osisan i nije mu lose.
Treba skinuti Halida i dovesti nekog ko ce osvjetlati obraz nacije i ko ce nas napokon odvesti na EP ili SP...Dosta je vise taktiziranja kad podje utakmica, i da prave tehnicke greske kao da su vaterpolisti a ne rukometasi. Sigurno su igrali nogometa na treninzima,pa kad su izasli u dvoranu da igraju rukomet prepali se jedan drugog. Napredujemo u svim sportovima, ali u tom rukometu bas nemamo srece.
Neda se usranom do potoka...
bolesnici jedni....pravi ste bolesnici...bolesno ste bolesni
Malo nam je falilo.... kao i uvjek... treba Halidu dati jos jednu sansu... ipak je covjek zasluzio malo mu je falilo dati mu neogranicen mandat za vjecnog selektora... jojj j.... ti savez ovakav samo 7 igraca njemu treba dati i nek igraju..
Moj prijedlog za SA-x je da počne sa cenzurom ovih komentara kao na b92. Očigledno je da danas svaki hajvan ima kompjuter i mogućnost da iskazuje koliko je glup sa komentarima koji nemaju nikakve veze sa zdravim razum a pogotovo ne sa temom.
\"dobro smo igrali, al\' nemamo srece!\" http://www.youtube.com/watch?v=_S5vaIU8iY8
zenicani nisu u stanju napuniti dvoranu.koji k... igraju tamo
Naprijed Rusija! Jel\' ima kakvo takmicenje u sjedecem rukomenu?
ZASTO NIKO NE NAPISE O SRAMOTI KOJA SE DESILA CVRS...O TOME KAKO SU ZENICAANI UKALJALI IME SVOJE ZASTAVE... GOSPODA ZVANI ROBIJASI SU PSOVALI BOSNU,SARAJEVO TE NAVIJALI ZA RUSIJE FUJ GADITE MI SE!!!!
za vas je samo hrkljus... hahahahhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaa