Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@hehe 100% si u pravu i meni uvjek idu na zivce ovi nasi kriticari kojima niko ne valja a strano je i govno dobro...mi nismo napredna zemlja i toga moramo biti svijesni al smo puni talenata i svaki uspjeh treba cjeniti i podrzavati a kad malo krene niz brdo tad treba podrzati a ne odma pljuvati j.e.bati i grebati.
Igraj bosno zabi goooooooollll
tooo, da de malo radujemo
haj necel procepiti uz Boziju pomoc, da i nas sunce ogrije....
Nemojte me pogresno shvatit mi nismo los narod ali previse ima onog seljakluka \"ta ce on vidi ga kakav je\". A malo ima konstruktivne kritike ako se neko kritikuje kritikuj ga sa stilom a ne kao kakav brdjanin odmah popljuvat.
aferim @Hehe, vazda ima dušmana u našoj zemlji, a evo spomenuo si i forum i merlina. tako je i onaj jedan \"provjereni\" forumaš dobio trajni ban zbog pljuvanja i degradiranja merlina kao predstavnika bosne i hercegovine. nebitno to sad, svaka čast na herojskoj borbi protiv rumunske ekipe. znate li vi da je taj tim sastavljen od večine rumunskih reprezentativaca. možete li zamisliti našu rukometnu repku da se vrati u utakmicu poslije -6? naučna fantastika. nadam se da će jednog dana i ovaj veliki rukometni stručnjak koji je iz ničega napravio nešto, preuzeti državnu selekciju. čovjek je doktor rukometa za onog smiješnog rađu!
Vidi sad to sad je Smajlagic genije a prije par mjeseci dota ga je pljuvalo. Isto tako sto je Dzeko bijo kategorisan kao kloc a danas je majstor. Tako ce se i Susic proglasavat majstorom kad nas odvede na Euro. Pa tek Merlin kad ostvari dobar rezultat u Maju ce bit kralj iako su mu mnogi dobacivali po forumima u ponedeljak da mu je pjesma bezze. Pa kad su vidili da mnogi stranci hvale pjesmu sad se usutili. Prosjecni balkanci su takvi rade fizikanerske poslove za 500 maraka al svi znaju odmah proglasit nekog kao smotanog i antitalenta kao sto rekoh primjer Dzeko, Merlin, Smajlagic.
Nije loša ova srpsko-hrvatska kombinacija, možda bi i na nivou države trebali isto.