Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Graha. Zasluženo unapređenje. Sve čestitike.
bravo nebojsa!!!kako je cast procitat da jedan nas golman ima priliku da u buducnosti sjedi na istoj klupi sa nikolom karabaticem,...bravo grasko:)))ovo je jos jedan od pokazatelja kako mi imamo dobre sportiste u svim oblastima,sretno u nastavku karijere:)))))
Bravo Nebojša, samo naprijed druže. Nek ti je srećno, želimo ti još mnogo dobrih pratija i sve najbolje kako u dresu francuske ekipe tako i u dresu naše domovine Bosne i Hercegovine.
Bravo Graha! NoviEnid!!!!!!!!!!!!!!!! I opet najbolji igrači Bosne odlaze u najbolje evropske klubove
moj graha jos kad bi kod nas rja znala cijeniti to sto taj klub radi i vi igraci bilo bi divno