Kladila se na poraz favorita
4
"Propjevala" djevojka Luke Karabatića
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a sto ne javi i nama da izadjemo iz krize:)
dodje mu treba glave:)
stvarno ne kontam sta ovi slavni i bogati sve nece smislit da se dokopaju do vise novca.Malo im milioni na racunu negoi se sluze i prljavim trikovima da poprave stanje na racunu.Dok vamo neki jedva sastavljaju kraj sa krajem Ima ona stara, siromah razmislja kako ce i u sta potrosit svoje pare a bogatas samo kako ce ih se vise naklepat. jest mi to odvratno do maksimale i nema nista gore od gramzivosti. Ima sed u izobilju al od viska glava nbe boli..e taj bi im visha u guz utjero
E jesu opet digli neke pare u p.m. 200 000 eura podjelilo nji 30ak. Pa to je pola Nikoline mjesečne plate, a Džeko to zaradi za heftu.Osim toga, ko je kriv kladionici što su stavili kvotu 45 na poraz Monpeljea u tekmi koja im nije važna? I sad dobili po ušima pa cvile, zovu policiju. A kad oni uzmu igrače, onda je sve ok. Fakat im je sevap uzet pare.
Ako je kvota 45 onda je dobitak milion eura a ne 200k
Joooj mala sta bi ti radio! Podero bi te ko Avaz!
Imal\' gdje onog dvojca bez kormilara čika Fare i strikana Zlajoglua????????
Dok zarađuješ, plaćaš, izvodiš i maziš super si, divan muškarac ali čim upadneš u nevolju brate 9 od njih 10 će te izdati i napustiti dok kažeš Prada :)
Zato ja padam na kvotama 1.15 ovo je samo 1 slucaj od 1000 kad se sjetim kolko sam puta na talijanskoj ligi kikso JUVE pogotovo
...ali ce dobiti kaznu od 50.000 EUR i uslovno :).....da sam ja , mene bi na dozivotnu stavili.