Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto imas plan i dobru viziju. Drzi se toga i ne odustaji. Sa radom i uspjeh dolazi. Marke nek preuzme neku drugu ekipu i nek se "sreci" nada.
teško ćeš ti sa ovim našim seljacima izaći na kraj... ali u svakom slučaju sretno!
Samo naprijed Bilale... nesumnjivo je da imas dobar plan, da si vrstan sportista i da znas svoj posao... ako ne uspijes bit ce nam jasno da nije do tebe, vec da su krivci Karacic i ostalo drustvo...
Bravo Šumi...sretni smo zbog tebe!!!
Sve će bit dobro dok ne budeš tražio para od pilitičara...
Kad sam imao nekig 16 god. Bilal mi je govorio hajde kreni na rukomet imas snagu i visunu. Dzaba sve kad sam volio fudbal :)
Jucer je pusio shishu u argeliniju kune se da ce od burica napraviti karabatica :P
Kralj https://www.youtube.com/watch?v=1plPyJdXKIY&index=27&list=RDGMEMHDXYb1_DDSgDsobPsOFxpAVMcLwR_WK33vA
Sretno
Preskočite sistem molim. Dajte nam samo rezultate. I samo ti naplatite. Ne mogu vuiše izdržavi ono igrali smo dobro bili bolji, ali smo izgubili. Nikad kraja priči osim onog dijela da je i poraz masno naplaćen. Pođahkad dvostruko a bogami kad zatreba i TROSTRUKO !
Ovo je dokaz da je bosna puna budala.
Docekace tebe na ajrodromu kao i ovu zadnju turu hi hi hi
Bošnjaci i sport,kao krme i Teheran!
Na tebe je grijeh metak potrositi.
@samko.sakic.1 Šibe budalo...pucaj nemožeš mi ništa!