Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta he.sa rvackom gdje su oni
U prvih 10 reprezentacije svijeta...
oni su na svakom svjetskom i euro prvenstvu, OI, imaju medalje sa istih, i tako će biti u buduće. a gdje su naši?
Ima li Hrvatska uopće domaćih rukometaša? Samo im igraju Bošnjaci katolici i Bošnjaci muslimani. Ove prve nemam kad da nabrajam, a ovi drugi - Saračević, Smailagić, Džomba, a sad i Jaganjac. Možda je vrijeme da probaju nešto sami napraviti, a ne da otimaju igrače i kite se tuđim perjem.
@gooUser1601483069 Bosanski katolici su zavedeni u franjevačkim knjigama od vajkada kada je Bosna u pitanju. Također isti ti franjevci su svojim zapisima sačuvali bitne dokumente islamske povijesti i danas ih ustupaju islamskoj zajednici. I na kraju, bosanski katolici imaju dvojno državljanstvo, kreću se i rade po EU kako i gdje žele. Ti se slobodno drži pravca Sarajevo-Doboj jug i uživaj u čarima igre BH rukometa....
Ovo prvenstvo je ljepota gledati. Ispade Egipat, ali barem je ispala i Hrvatska - kraljica u otimanju igrača iz drugih država.
Ćamila bi sve njiha rasturila.
Kako se ljudi bore za svoje drzave svaka cast danas vrhunske utakmice, trebaju malo nasi da se ugledaju
Atomski rukomet se igra...Ima li nas gdje u ovim visinama ? Mozda bi neki Bugarin mogao preporoditi naš rukomet, kao što će novi selektor fudbal 😄
Finale: Francuska - Danska
Joj kako Mađari ovo ne uzeše na kraju, prava šteta.
šteta za Mađare dobro su igrali :/
@gooUser1604242946 šteta, ali ipak su svjetlosnim godinama od bošnja