Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NAJBOLJI KLADIONIČARSKI TIPSER!!! http://rentabilnost.blogspot.com/ U 4 mjeseca preko 5000 eura zarade!!! Analiza,informacije,konstantan profit, sve to možete naći kod njih!! Javite se i počnite zarađivat!!!
Bili su nam i sahisti neki dan bas mi je drago.
Sah se ne moze porediti ni blizu u nasoj drzavi po popularnosti kao fudbal, kosarka, rukomet sada u zadnje vrijeme i tenis zbog dobrih partija nasih tenisera
Najljepsa vijest, prvi put otkako smo drzava da kod nas dodje reprezentacija osim mladih u fudbalu kada smo napunili stadion Rodjenih sada je vrijeme da napunimo dvoranu :D volim te Bosno i Hercegovino !