Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gospodo draga dajte se malo informisite. Radi se o \"osveti\" rukometasa novinarima koji su ih blatili u kvalifikacijama za Francuzi su bili blijedi u svojoj igri i novinari su pisali i sto jeste a pogotovo ono sto nije.Kada su osvojili zlato isti ti novinari su se otimali za njihove intervjue.Rukometasi su odlucili dati intervju ali ne kao prije kako bi se \"osvetili\", skinuli su totalno jednog novinara a u studio kada su usli rekli su :\"ovo nece biti intervju kao i svaki drugi do sada\". I lom je krenuo...
Veseliti se i proslaviti ZLATNU medalju sa olimpijade... užas !!!!
nek su oni pobijedili hrvatsku pa makaaar, svim srcem sam navijo za francuze protiv croatischea
mi vlasi se ne volimo kupati, pa sta
Sto je zgodan ovaj Karabatic...
sram ih bilo za ramazan piju fujjj
kad procitam ove komentare smijesno mi je, koliki ste pr.imitivci.. Jel vam ovo nesto cudno? tako i u swe, eng, nje, svuda rade.. zato sto se moze raja opustiti nakon pobjede olimipjskog zlata. Ali kod nas, treba ici na hayat popiti kahvu, pojesti neki kolacic sto prave oni kuhari pred kamerama, samo da nebi ispao primitivac.. de malo pogledajte na vase ses.tre, pr.ca.ju se sa arapima,siptarima,kurdima, turcima, nemaju morala, i po dijaspori i u Bosni.. \"pa sta ima veze ako je kurda\", \"pa babo ja ga volim\", \"sta to ima veze ako zena voli mjenjati partnere\", fuj vise.. ocevi i muskarci iz Bosne, su postali kao zene u braku.. sve dozvoljavaju!
Lomi seljacino... nije ti ga babo pravio...
Odroni
Popili po pivu i ludi.
i takvima se dive...
Kretenizam i renesansa!
vidi se da je balkanski kretenizam upitanju.....