Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cetinje Tuča na koncertu Perpera: Digao tri prsta i dobio batine Zvuci poznatih nota legendarne crnogorske grupe Perper preksinoć na cetinjskoj Ljetnjoj pozornici inspirisali su Podgočanina Vladimira Brkovića (23) na podizanje tri prsta - srpski nacionalni pozdrav, zbog čega se samo nekoliko trenutaka kasnije našao na pločniku i dobio batine.
dolazi li i onaj DRUGI sa ATP liste da vas posjeti? ipak je izborna godina :)
SVAKE GODINE STRANCI SE ZALE NA NESNOSAN SM.R.AD...
samo kad pogledate naslove vijesti i desavanja u Srpskoj i FBiH mozete da primjetite ogromnu razliku...kazu ukus je karakter a karakter sudbina...