Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NARAVNO DA SMO PONOSNI NA NAŠE RUKOMETAŠE. KADA SE UZME U OBZIR IZ KAKVE VUKOJEBINE SU, U KAKVOJ NEZDRAVOJ DRŽAVI ŽIVE, KAKO IM RUKOVODSTVO DRŽAVE SIJE MRŽNJU MEĐU NARODIMA, KAKVO SIROMAŠTO IM VLADA U DRŽAVI, DA IM JE VIŠE OD POLA STANOVNIŠTVA NEZAPOSLENO, DA IM PENZIONERI UMIRU OD GLADI, BUKVALNO CRKAVAJU JER SU IM PENZIJE (HAHAHAHAHAHA, ZA RUBRIKU VJEROVALI ILI NE) I NA KRAJU KOLIŠNO, SKORO NIŠTA SE NE ULAŽE U SPORT I KULTURU PA ZA NAS SUOVI RUKOMETAŠI PRVACI SVIJETA. MOMCI NISTE KRIVI NI ZA ŠTA, NAJBOLJI STE.
Poslije ovakvih teških poraza je pitanje kako dignuti igru na viši nivo...ovo prvenstvo je nam je dalo do znanja da trenutno nismo zreli za ovkave manifestacije. Treba uložiti nešto truda da se postigne rezultat. Trener i stručni stožer su uložili trud ali ne u taktiku i uigravanje nego u smišljanju izgovora za poraze i na kraju blamaže. Bili smo realno u najlakšoj grupi ...sve ekipe iz naše grupe koje su prošle u drugi krug su osim Hrvatske lagano ispale...a i Hrvatska se namučila s Brazilom. Potrebna su osvježenja u ekipi na mjestu trenera i na mjestima srednjeg , lijevog beka i na krilima.
nisu zasluzili ni sok iz plasticnih casa,i nisam ponosan na njih. bruka i sramota
covjek kupio par maslina, malo sira i tri soka.....kao da je htjeo reci vise niste ni zasluzili:)) plasticne case....kao da su na putu.
Bravo momci,glave gore i kući.Nije smak svijeta biti 20 na SP i izgubit od velikih svjetskih imena.Sretan put doma....
Ajmo narode na ulice, idemo ih docekati ko kraljeve !!!
ko kraljeve?jesmo li gledali isto prvenstvo ? nisu zasluzili ni da ih osoblje na aerodromu doceka
a feđa, feđa, vidio švedski stol, pa poranio, neka lijepo