Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast zelim ti svu srecu u daljoj karijeri ! :)
Brilijantu naš, a ovog ptovokatora\"ha,ha\" molom vas ignorišite
nemojte pisat nas vec Bosanac, tako je bolje Vas Lektor
U ime oca i sina i svetog duha. Ja, ban bosanski Kulin, obećavam Tebi kneže Krvašu i svim građanima Dubrovčanima pravim Vam prijateljem biti od sada i dovijeka. I pravicu držati sa Vama i pravo povjerenje, dokle budem živ.
bravo
Kad god cujem za neki uspjeh Sarica i ostalih nasih rukometasa, muka mi bude jer mi sa najboljim golmanskim tandemom u Evropi Saric-Tahirovic izgubimo dva puta od Estonije.
Naš Vojislav Šešelj u Hagu
al on ne brani za Srbiju???
to Dani SRBINE ponosni pokazi ovim nesposobnjakovicima kako se promovise nezavisna Republique of SRPSKA
hahahahahaaaahaha i pavelic je bio b.a.l.i.j.a valjda. ne mogu lojave b.a.l.i.j.e..ali vas bi k.l.a.o samo tako. JASENOVAC!!!!
covjek kljuc osvajanja lige prvaka u rukometu a vi se niste udostojili ni clanak da mu posvetite kad se to desilo, ali zato pisete o nakim UFC borcima tipa onog bilmeza denisa, o dzumhurima i setkicima itd itd. sramota!!!
Jadu jadni... On je pod zastavom Bosne i Hercegovine, kao sto si i ti zvaljo... Ako si punoljetan, pogledaj licnu kartu, pasos, sta pise... Ciji si ti, ciji je Saric!? Da, znam, BOSANSKOHERCEGOVACKI ste!!!! Kazes da mi trazimo identitet, jezik, sta si vec naveo... Ccc, imamo i jezik i identitet smrdo, imas li ga ti s obzirom da zivis tu gdje zivis, a patis za necim drugim. Ti i slicni tebi ste sinonim za ocaj i tugu... Donekle i shvatam Hrvate (DONEKLE, ponavljam) sto teze Hrvatskoj, zemlja jaka ekonomski, stabilna, ne cijepaju je svakomalo itd., ali vi i tolika patnja za onim jadom i cemerom preko Drine... E, to je vec za psiho analize... Ali posto ste vi nebeski narod, necemo ulaziti u vase zelje i teznje, ipak ste vi superiornija rasa, hehe... Tugo golema... Ja ba... Vjeruj pajdo, nama je vas zao, nemoj misliti da vam (ne daj boze) zavidimo... Mi se vama smijemo... Dovidjenja...
za koju repku brani pomenuti gigant.....crkni sumski paćeniče
Ma puca meni k.u.rac za njim, a i za svima vama cetalji smrdljivi...ni iz djepa ni u djep mi...
Vad, hahah, dok je bio u punoj snazi igrao je za nas, kad je ostario brani za vas iz hobija i dosade.
Danijel Sariv-BOSANAC I HERCEGOVAC kao i vi ostali. samo sto on ne zivi u zabludama i iluzijama... BIH DO GROBA!!!
bravo Dane. pokazi svima kako se promovise BIH...