Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo se vi spremite Tori i hrabro....Nemamo ekipu koja plijeni igrom. Drugo ime nase ekipe je destrukcija i prekidi, jaka odbrana. Ako odigramo odbranu kako znamo mozemo ama bas sa svima u egalu biti....
samo naprijed majstore, vi ste nasa djeca
Šutite i radite! Manje pričajte po medijima, manje dajite intervjue i više trenirajte. Što se manje eksponirate i u medijima pojavljujete, manja su očekivanja od javnosti i manji je pritisak na vama. Dok niste imali medijsku paznju, dosli su i rezultati. Cim se novinari pocnu motati i intervjuisati, svi podignu ocekivanja i rezultate od igraca, preko saveza do navijaca i onda kad cucnemo - budu velika razocarenja. Samo sutite i radite. Bolje da nista ne znamo o vama i unutar tabora, pa nas iznenadite na SP kao sto ste nas iznenadili plasmanom na SP.
Mi smo vrhunska ekipa....Samo da nekako izbacimo taj problem koji imamo u svim sportovima, a to su periodi totalnog pada u igri. Npr u rukometu od 40-50 min utakmice. SRETNO MOMCI.
Problem fizicke a i psihicke spreme Imamo potencijala ali, realno, nismo vrhunska ekipa To se vrhunskim ekipama ne smije desavati
Sretno Muhamede i drugi momci jedva čekamo 15.januar i meč sa Iranom.