Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
6 igrača iz naše lige !!!!!!!!!! Pa nisu boda uzeli u SEHA ligi osim ako nisu između sebe igrali, a ovi iz Bosne, Čelika i Goražda da i ne spominjem koji su kvalitet. Bravo selektore, bravo Smajo Karačiću koji si na dobrom putu da postaneš Munib Ušanović, jer savez si sveo na ranga kantonalnog.
Tuga od ekipe, tuga od saveza. Nije sve do tebe Markoviću, ali realno rukomet u zadnje tri godine nam je dotakao dno. Unazad 10 godina igrale su se utakmice baraža u Sarajevu, Bosna i Izviđač dobro kotirali u Evropi, pojavljivali se neki Terzić, Harmandić, Toromanović itd. Ovo sada je DNO DNA.
http://visitors2cash.com/ref.php?refId=107329
Problem je u savezu i igracima.Igraci koji dolaze da igraju samo kad im je dosadno kao ja na rekreaciju i igraju sa 10% zelje.Vise borbe i zelje je bilo 1996 godine nego danas.i ovaj Karacic bi se trebo zapitati staje uradjeno za njegovog mandata u savezu i koliko svjetlosni godina je rukomet otisao unazad.Nekada su klubovi igrali polufinala Kupa Uefa a danas nemaju vodu da plate.Je li moguce da toliko sarajevo ne moze napraviti 10 igraca u bilo kom sportu,a koncetracija svih para je u glavnom gradu.SRAMOTA SRAMOTA sve lopov do lopova
su potrosili sve kredite...pisaj ih na celu sa selektorom nesposobnim
A gdje ćeš Markoviću naći takve kakve spominješ? Opet će BiH biti kanta za nabijanje, koju će prašiti i velike i drugorazredne momčadi.
i ostalih deda jaci bi bili.
ooojjj ekipe i go.vana. Pa ne znam ni 5 igraca. Pa da pozovete one stare igrace poput Maglajlije,
vrijeme je za reset sistema !! makar se ne takmicili narednu godinu . dovesti sve juniore! sta ce davor kadic?? svaka mu cast daje golove ali frajer ima 33 godine nije igro u repki 10 godina ?? DAJ NAM MLADE IGRACE DA SE NADAM DA CE NESTO BITI MAKAR ZA 3 GODINE !!
Stojanovic rekao da je vrijeme da se pozovu neki mladji igraci!!!!! Koliko on ima godina? Sumnjam da ima vise od 25 god... Ludilo, sve vas treba postrojit i maljem po glavi lupat!
Ovaj tip fakat razyeba reprezentaciju.