Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Markovicu niko nista ne zamjera . To je Bosna ponosna svi bi bili sretni da smo prvaci svijeta ali eto nismo .... Svi pokupe okolo sta im odgovara a mi se krpimo sa time sto imamo i ponosni smo na vas ...... u nove pobjede idemo Zmajevi
@antemurale pravi Hrvat iz Busovace nije vidio Hrvatske od 4-og razreda osnovne skole u onom plavom atlasu ;)
jedina zamjerka komsijama je sto nisu doveli i treci tim pa da onda vidimo ko je bolji.. lako je igrat sa drugim timom..
Taj drugi tim koji spominjes, da je u BiH ostao, nikad medalje ne bi vidio, iz razloga jedinog - drzava ne mari za talente koje BiH ima, ne ulazu dovoljno koliko bi trebalo i zato svi preko granice uspjevaju. Divim se bh sportasima koji bilo sto postignu ovdje, u ovakvim uslovima, najbolji sportas bi propao. Realno, istinito. Tvoj komentar mi je nestrucan, vidi se da ne pratis sport, ne vidis realnost i onako baljezgas. Evo unlike jedan, pozz ;)
Selektore, na svjetsko prvenstvo ste se plasirali pred praznom skenderijom. A zasto je bila prazna? Jer je trajalo svjetsko prvenstvo u nogometu, pa smo mi pratili neke x reprezentacije preko malih ekrana, a vas izignorisali. Da su bar nogometni zmajevi igrali tu noc, pa da se tim mozemo opravdati. Zato mi se na vas nemamo obraza niti ljutiti. Bice bolje drugi put.
Rukometasi obrukali.
HRVATSKA OSVAJA ZLATO
Sve ekipe su nas nadigrale...čak i Iran nas je tukao 4 gola razlike na poluvremenu...realno smo bili u najlakšoj grupi...a ovaj trener opet krene s nekim opravdanjima da smo bili umorni od Tunisa i da ne zamjera nikome ...
Vidim da ti neke stvari nisu jasne...imamo puno boljih igrača ali njemu nije važno jeli neko u formi ili nije nego uzima one od njegovog managera..
Ulazemo jako malo a dobili smo jako puno...Bravo momci...
Respect ya sve sto ste nam ponudili :)
Pape odlazi
evo odo odma
Gubimo 3 utakmice zaredom a selektor nista ne zamjera igracima nit im ima sta reci? Medjutim treba bit realan, sam plasman na SP je za nas bio vrh vrhova, svaki veci uspijeh spada pod naucnu fantastiku.
O moj dragi ti, mi imamo srece sto smo uopste vidjeli Katar da oni nisu organizovali i objezbjedili placanje hotela, avion i ostale stvari nasi rukometasi ne bi ni otisli na SP. Nema se njima sta zamjeriti sve su ovo haman juniori i to ce na EP pokazati svoje zube! ;)
Ma brate kad si vec dosao da igras onda bar motivisi igrace da igraju a ne nakon svake izgubljene utakmice pricat kako je sve super i da ne zamjeras nikom nista.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Svaka cast Markovicu, dusa me boli kad se sjetim Safeta kako je mirno stajao na SP......
Razumijemo mi Markovicu da je i za tebe ovo bio veliki pritisak, ali treba nam vise slobode u igri i sa manje grca i pritiska da igramo, 15 izgubljenih lopti je prosjek, i to je mnogo. Ali nema veze, hvala i tebi i momcima.
Mi zaslužujemo boljeg trenera