Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
markovicu za koga ti igras i za koga ti navijas
Brate zelim i ja jedan milion
Zelim i ja milju maraka sad al' ne ide...
Ne seri vise kume..
Eto gubimo 15 razlike..sta je sad? Jel mi komentar na mjestu..jbm ti vise naš ne objektivni optimizam eto vi ste pametni!Budi patriota,ali realan !!!!
ljudina si ti dragane!! bice bolje na evropskom. u to sam siguran
ja ne sumnjam da ce pobijediti hrvatsku.. hrvatskoj ova utakmica ne znaci nista, igrace sa rezervama da odmore prvi tim
pa rezerve su im još bolje i željnije da nas zgaze...
Koga ovaj trener folira...sad okrenuo spiku kao da su Prce i Karačič van forme...a šta je mogao očekivati kad su obojica bili van terena duže vremena...zašto nisi poveo druge igrače koji rasturaju po Francuskoj, Njemačko, Poljskoj...zato što neko dirigira ko smije igrati za reprezentaciju i ko ne...ima ljudi u Bosni koji znaju nešto rukometa...nemoj ti nama tih folova golova...s ovom ekipom je to prvo i zadnje prvenstvo...
momci svaka cast na pozrtvovanju i igri, al nemojte sr*ti sa izjavama
baš to...samo se na nešto vadi...sve je krivo samo oni/on ne
@rocckobaroccko ti si kriv!
Želim i ja karat Vesnu Zmijanac ali nema, što bi reko poručnik iz filma Karaula. Daj ba Markoviću. Gubimo od protivnika sa kojima možemo igrat a ti sad pričaš da želimo pobjedu protiv Hrvatske. Kod nas nikad realnosti u razmišljanju.
Toliko treba a ti onu babu