Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najvise me nervira kada ovi novinari citiraju nekoga, stave navodni znak i opet izmjene recenice i napisu po svome.. pustis video i vidis da je covjek drugacije poslozio recenice.. ako citiras ne izvlacis iz konteksta, j... ti diplome svakakve!
Raspala se igra u drugom poluvremenu skroz..za petnaest minuta dati jedan gol je ravno katastrofi a jos se podrepi da golman Austrije ima svoj dan,losa pas dodavanja,krila neucinkovita ..peh i gotovo!Da je 50% realizovano nasih napada mi bi njih pobjedili 5 razlike al evo imamo jos utakmica,bice bolje..
Nemamo mi sanse , ne znamo prelomit utakmicu , pravimo previse gčupih idiotskih gresaka ali momci se bore ako nista , ali nismo taj nivi jos , Treba tu jos par klasa bekova i jedan srednji brk osim Karacica . Napad nam je uzasan , kontre da ne govorim
Napad bezidejan Prce nespreman, boji se da puca , da nije golmana Burića zijanili bi 8 razlike. Neznam sta im se desava, ona igra protiv Islanda i Danske i ove dvije na prvenstvu razika ko nebo i zemlja!!!!!
Izgubili su poradi ratne zastave. Da se igralo pod šahovnicom, pobjedili bi.