Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Našim pulenima treba da služe kao primjer, samo još jedan dokaz da za veliki uspjeh nije potreban novac nego srce! SVAKA VAM ČAST!!
Zasluzili su, odlicno su igrali cijelo prvenstvo.
Sta je politika ucinila, i cini, od Bosne i Hercegovina dobro je da imamo i reprezentacije. Kad bi BiH svi njeni gradjani dozivljavali kao sto je to slucaj sa ostalim bivsim republikama i uspjesi bi bili zagarantovani. Dvije trecine gradjana navija, kod vecih talkmicenja, za susjedne (Srbiju i Hrvatsku) il trece zemlje (Tursku) i samim tim sami sebi skacu na stomak.
od 6 republika ex Jugoslavije cak cetri medju sest prvih mjesta!opa
Makedonia e so vas Bosanci! Samo napred!:-)
Olimpijske igre nece ni srebreni osigurati, kamo li peti. :facepalm:
Jeste vi u dure, kakv crni London, kvalifikacije ljudi, ste culi za to nekad. Svasta. Ja da sam sax, ja bih se samougasio. Benzinom.
Neci ni da citam clanak, samo hocu da vrisnem. NISU IZBORILI OLIMPIJADU, VEC KVALIFIKACIJE ZA OLIMPIJSKE IGRE! Kako me vasa strucnost i kompetentnost nervira, ruff!
Osim srca za uspjeh je potrebna potpora drzave i svih njenih gradjana, prvo drzava pa onda sve ostalo.
Mi smo 19. po FIFA listi XD XD XD
A mi slavimo pobjede nad rukometnim velesilama Kiprom i Grckom i plasman u baraz. U vaterpolu nam je uspjeh ako se niko ne udavi u bazenu nemamo uopste odbojkaske reprezentacije najbolji tenisar nam je 479. mjesto ATP liste nakon pobjede na prestiznom Challenge turnir u Gornjoj Maoci u kosarci gubimo od Velike Britanije i Finske a se plasiramo se samo ako prosire zavrsni turnir Fudbalska liga nam najgora u Evropi Pa jel nas bog stvorio i za sta osim lopovluka i trazenja sadake
Hejlp raša Heljp raša
Prvensvo Evrope u rukometu Srbija u finalu Hrvatska igra za bronzu Makedonija i Slovenija izborili plasman na Olimpijadu Prvenstvo Evrope u vaterpolu Crna Gora i Srbija u finalu Ima li nas igdje? ili smo šampioni samo u lopovluku i trazenju sadake Da Kosovu dozvole medjunarodne nastupe i oni bi nas prešišali u sportu
moolimo redakciju ovog portala da nauce stasu olimpijske igra a sta olimpijada!
Kako mi muslimani nismo ni za šta, osim za kriminala i lopovluka. Pa sve druge nacije imaju neke uspjehe, samo mi nikad nikakve, osim ako protivnik nije hendikepiran.