Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najjjjjboljii,sta god da si,gdje god da si,najbolji si VOLIM TE
Srbin Nidzo soko sivi, Francuska se cjela divi, cjela divi i snjim dici, sto vitezu Nidzo slici, bravo Nidzo moj sokole, svi te Srbi redom vole
joj, realista u pravu si. g.o.v.n.a i otp.ad smo velika, sto nas sve niste po.b.ili, zar nije tako?
za@fp11, kada bi -ne daj Boze- dosao u situaciju da me neko stavi u prisilan cin, da promijenim svoju vjeru i naciju i da biram izmedju Bosnjaka [poturice ] i Turcina -bez dileme bih odbio oboje po cijenu zivota. Tursku cijenim ,a Poturica se zgrazavam ! A to ,vezano za mijesanje sa Turcima ,a da se ne mijenja vjera i nacija ,nije nista za osudu,jer sve se nacije mijesaju i svako zadrzava svoju religiju i kulturu [po ocu ]. Bosnjaci ni ne znaju od koga su nastali,niti znaju ko su ni sta su-izmisljaju sebi naciju svake prestupne godine. Sto se Cigana tice-pa oni su Nobles nacija u odnosu na Bosnjake. Hebu se sa svakim,ali nikada ne ne zaboravljaju svoj jezik,naciju ni kulturu.Svako u svijetu zna za njih ko su i sta su. KO SU BOSNJACI-DA LI NAKO U SVIJETU MOZE DA DA ODGOVOR NA TO PITANJE ? A STA SU?-EVO JA ODGOVARAM SA TACNOSCU ODGOVORA 100%-NACIONALNO-RELIGIJSKI I LJUDSKI OTPAD OD SLAVENA.
za realistu ma nema sumnje da su najbolji, niko to ne osporava, ali isto tako su svi c.i.go.j.n.eri puni turske krvi sto su se prebacili na grcku vjeru kada su chirilo i metodije dosli da g.u.z.e srpske ku.r.ve. ja eto opisah istoriju s.m.r.d.i.je
za@fp11 -NOVAK DJOKOVIC -NAJBOLJI TENISER SVIJETA -FILIP FILIPOVIC-NAJBOLJI VATERPOLISTA SVIJETA -NIKOLA KARABATIC-NAJBOLJI RUKOMETAS FRANCUSKE TRI SRBINA-TRI PRSTA NA RUCI- NE LAJ BOSNJO I JEZIK UVUCI !
U Nikole kara ko batina,kom ga spuca dobro ga zakuca.Sve djevojke mlade madmazele samo Niku u krevetu zele.Bravo Niko pravi si Balkanac, cistokrvni Slavernski mjesanac !
ne znam sta je ali bosanac nije jer izgleda ko c.i.g.a.n. mora da je c.h.e.t.o
Ne znam sta je ali Bosnjak sigurno nije cim je dobar sportas
Na svu srecu on nije nacionalno bolestan i to mnogo znaci u zivotu za razliku od vecine vas koji svakodnevno stavljate tako reci komentare bili muslimani, pravoslavci, katolici, ateisti, budisti i ostali. Nikola legendo hvala ti sto si nam uljepsao taj sport i nadam se da ce i u buduce biti i Nikola i Omera i Ivica koji ce vladati svijetom u ovoj mojoj omiljenoj disciplini.
neznam ko su mu roditelji ali je veliki vjernik SPC ..
Otac Hrvat, majka Srpkinja.
SRBIIIINEEEEEE