Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima prenas na FACE TV
@RayDonovanl jedi govna majmune!
ja konto na bht1 ce da bude :D :D :D Hvala Senadu!
Šega mi da u švicarskoj rukometnoj reprezentaciji nema nikakav Azem, Rexepi, Šaqiri, Kelmendi, Šehu, Bektaši, itd.
Kad je lose pljujemo ih, kad dobiju u nebo dizemo! Ovi sto napadaju bhrt nek plate jednom pretplatu pa ce mozda i biti utakmica! Kako su stavili pretplatu uz struju, oni iz EPBIH ne mogu nastampati onih obrazaca za placanje, a vi biste da se nesto prenosi, nema para ljudi!
Bravoooooo
Bravo zmajevi
Pobjedaaaaaaaa
154. put na plus 3 mi ne možemo
Dobri nam dresovi, fino izgledaju. Naprijed momci!
Al nas i sramote ovi fanatanikosi,poskidali majice majko moja tacno me stid kolega na poslu..
@Hajno..ne glumim vec predstavljam svoju zemlju kako treba ne kao ovi krkani..garant si jedan od njih supcic nadrogirani.
@Hajno..tesko je tebi pojasniti neke stvari..u startu iz tebe izbija zavidluk nazalost..lp
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Koji je to ''ulični '' komentator S.T. zvani CAMBIO koji nema ojma o novinarstvu, tv komentatorstvu a kamoli o rukometu.
Niko ne bi da plati pretplatu a svako bi da gleda prijenos LIVE... e pa lijepi moji,koliko para toliko i muzike. Ja za Bosanske kanale placam 20$ mjesecno, samo gledam BHRT,FACE (na kome je prijenos),TV1,Hayat, TZ kanton, Federalnu i TVSA, ima jos tu nekih lokalnih..a ono smece od PINKa uopste me ne interesuje.A da mi ponude samo BHRT i dalje bi placao opet istu cijenu.Svoje ne dam, tudje mi ne treba
@gumenakita bravo majstore.srce me zaboli kad odem na sijelo kod naših Bošnjaka gledaju Parove na deklarisanim četnickim tv, ta Prva TV je četnicka tv.sa programima i voditeljima koji pljuju po nama i našoj Bosni... ma da je 50$ samo jedan BH kanal a 100 srpskih džaba,ja bih opet svoje i tačka.
Pa katastrofa uvijek! Sami sebe pobjedimo uvijek....
Koji jadovi majke mi gledam sve ostale republike i niko ne igra za repku ovako ko ovi nasi luzeri
Ibu aji diviju ovo ja obecavam da ih nikad vise misevima necu nazvat , izgubit od Estonije , pa znas koliko srca moras nemat da taj level rukometa igras . Cak mislim da ce bas razbit jedna pa osrednja Svica bez najboljeg igraca , jedno 5 6 razlike . I volio bi da nije tako al su toliko puta pokazali da je posebno generacija koja jos igra al odlaze polako .
Ja sto sam reko tako ce i biti , nikad vise , al mi nije jasno sto vatda kad nemamo nikake sanse kad smo desetkivani , mozda nama u ne treba Prce mozda treba ta smjena konacno
Koji alkoholicar nam je kupio dresove?
Face se dodvorava jugosvabama, više vidiš reklama od utakmice