Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
treba ekipu pripremiti i fizicki i mentalnoo...
mka kakvi vi ko sline ste,nego nazad u bosnu vama treba trener da vam je be majku
Samo hrabro, možete vi to!!!
Naše je drugo poluvrijeme
Ako napad bude na nivou golmana i odbrane možemo to uzeti. Zaista je neshvatljivo koliko smo imali izgubljenih lopti u napadu; upropašteni napadi bez šuta. Kontru da i ne spominjem, mislim da u tri utakmici nismo postigli niti jedan gol iz kontre.
Kao što rekoh i juče-Samo da Prce ne solira a bgm i Terzić. Ovčinu treba zakovati za klupu.
a Bgm i Vražalić nikako da se sabere. Vražalić i Ovčina, dva strašno dobra krila, znam da mogu i koliko mogu. Očekujem njih sutra da prorade i to je to. A što se tiče lijevih bekova, tu se nema šta očekivati. Žešći hendikep na lijevoj strani. Prce-bandera, Terzić i napad=nebo i zemlja, Čelica tu i tamo, ali sve je to slabo... Krila nam moraju proraditi za pobjedu!
Slabo i igramo na krila. Ne znam protiv Makedonije da su krila dala gol ili dva. Krila stalno slobodna a ne rade. U odbrani krila protivnika se ne čuvaju. Srljanje će nas upropastiti jer gledam u dvije zadnje utakmice kad smo imali igrača više (juče smo imali i dva više) mi srljamo i trošimo lopte.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Po meni je Ivan odigrao sjajno i do sada, igra hrabro i odlucuje se na suteve kada mnogi u nasem timu nemaju tu hrabrost!
Ma jedini šuter kojeg mi imamo je Malinović. Svaka čast Karačiću, ali on bi bio puno efikasniji da radi na organizaciji napada, neke akciije za krila, npr. Nadam se da ćemo sutra gledati tu igru...
Pa dobro on i jest nas organizator igre, i radi to dosta solidno, ima jos i onaj mali Peric koji je imao par fini poteza u 2 poluvremenu protiv Makedonije, a imamo i Celicu kao sutera nemoj njeg zaboravljat, ma nadam se da ce se smirit i hladni glava uci u duel protiv Tunisa, i manje zurit kad imamo loptu i bit ce to jedna fina pobjeda sutra!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hocemo li biti favoriti i u ovoj utakmici?
Ali smo opet i protiv austrije i makedonije usli sa euforijom ima da ih poderemo pa vidi sta nam se desilo.
Ja se nadam da hoćete, i trebate, vrijeme je da se 'trznete'. Sretno momci!!!