Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Suti kaurine :)-)))))
Naprijed Hrvatska! Više volim komšije, nego daleku Francusku!!
Pa sta mozemo kada neznamo nikakav sport igrati...jedino smo prvaci u ucenju kurana i sjedecoj odbojci na arapskim igrama. moramo mi sarajlije navijat za SRBIJU ILI NEKOG DRUGOGA.
televizorcin... 30.01.2010. u 22:59 IMAS POZDRAV IZ SARAJEVA .
šta drugo očekivati od sarajevskih jugonostalgičara,osim da navijaju za srbe i hrvate,neigra se đaba na bilinom polju.ja ne navijam za njih niti ću ikada navijati jer znam da oni mrze sve što je bosansko,a naročito bošnjačko,utuvite to sebi u glavu,balvani jedni.
MNOGO SRECE U FINALU .
Mi iz Sarajeva smo svi navijali po obicaju za Srbiju, ali ispade,a Hrvatska pa nije ni Hrvatska losa samo nemaju srca niti znaju za veselje,
Kakvu ljubomoru to ljudi izazivaju?? O.o samo su cestitali hrvatima na uspjehu. A i ja se pridruzujem cestitkama. GO HRVATSKA!!
Umjesto da ova muslimanska sirotinja, koja nekim cudom ima pristup internetu, traze ostatke hrane po kontejnerima, oni s tolikim prezirom izrazavaju ljubomoru prema svojim susjedima. Prvo se najedite kruha, mozda vam je glad pomutila razum.
Naprijed Hrvatska. Pozz iz sarajeva!
Naprijed Francuzi, zgazite ove agresore!
Mi Sarajlije vise volimo Srbiju i navijamo uvjek za njih!
j... te ovi prostori,dosta mi je te jugonostalgije,ionako onaj konj spaho na bhtv otvoreno navija za onu mješavinu hrvata i hercegovanaca,imamo mi svoje,kakvi su takvi,ali su naši bosanski.
Svaka Vam cast momci i puno srece u finalu protiv Francuske.Moje srce ce biti uz Vas.Kad vec se mi ne mozemo plasirata na neko iole znacajnije takmicenje neka je Vama sa srecom.
Naprijed Hrvatska