Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji ste vi džiberski sajt. Ovu vijest ste objavili isključivo iz razloga što je čovjek musliman. Da li ste ikada ranije objavili posebnu vijest o smjeni na klupi rukometne reprezentacije Srbije iako ih je u zadnjih 10 godina bilo koliko hoćeš? Pa naravno da niste jer to nikoga u Sarajevu ne zanima, ali eto sad pošto je u pitanju muslimansko ime vi odlučili da objavite i pružite priliku ovoj neopranoj mizernoj svjetini koja posjećuje sajt da malo pljuje. Uz to čovjek i nje iz BiH već iz Srbije, ali kako biste vi neznalice to i znali.
ma dajte sta se raspravljate ,ovdje je hasanefendic tema,ja sam velika zaljubljenica u rukomet,ali ako cemo iskreno ja u ovakvim ljudima ne vidim velicinu,eto ustvari hasanefendic nema nista sa bosnom pa da ga nesto svetim,ali svi oni koji izaberu drugu zemlju a ne bosnu,po meni netreba ni da se vracaju poslje i da jedu vlastita g.o.v.n.a pa primjer smajlagica,jest on doso u bosnu sto je voli,doso sto ga vishe nece niko i jos otjera igraca koji srce na terenu ostavlja,ma daj molim te,patriota nema sta...a svi ovi sto pricaju srbija do tokija sila su nema sta a oni koji kazu rs=srbija ma pogledaj sta ti na pasosu pise:)))haj vozdra
Evo vam ovu \"bracu\" iz RS pa ces vidjeti kako cete napredovati!
Kakvi bolesnici. Hasanefendic je srpski strucnjak, lose je prosao na prvenstvu, i napusta selektorsku poziciju. Bio sam nedavno u BiH i mogu Vam gospodo reci da je Srbija jedno 50 svetlosnih godina ispred po svim pitanjima. Kada citam ove komentare ni ne cudim se. Pozdrav sa severa Backe.
@apocalypto Ako je Novi Sad(Vojvodina) svrbija ja sam k.onj,ako je Sandzak svrbija ja sam malo veci k.onj,ako je Republika Kosovo svrbija ja sam najveci k.onj,jedino sto je svrbija to je TURSKI PASALUK Bg-d.SELLAM
Posranih očiju od svog vlastitog izmeta ne vidite i ne znate da je Sead Hasanefendić rođen u Novom Sadu dakle državljanin Srbije.GAMADI.
Sta ces ba tamo Hasanefendic,u Srbiju ni golubovi vise ne lete,hajde ba i tako si ispao papak sto si uopste tamo iso...
zasto lazes ja znam barem dvije nebeske babe sto ne znaju pisat a ni citat (pa cak ni cirilicu)
RS nemoj se vise javljati, molim te. Sad ce nam jos reci da smo nepismen narod. A nebeski narod ne moze da bude nepismen!
Vama na portalu je*bem mater sto ne pustate sve komentare.
jesi li siguran da \"NEMOZE\"?! ;) Hahahahaha
A i ti meni.Ipak nemoze niko biti gluplji od vas bosanaca.Zna svako da je vama suplja glava.
Hahahahahahahahahahaha to care, uljepsa mi dan. Glup si k\'o ponoc! ;)
Dobro ti znas od koga ste vi nastali.Boli istina...jebiga sta da vam radim.Takav vam je horoskop.
Pa vidis od koga ste nastali