Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako ce izgledati sasvim normalno kada se mogao ugasiti jedan Ciudad Real koji je stvarno bio gigant ne vidim sto sada da se place za jednim Rukometnim klubom iz Bih
KO i sa RK Bosna. POKRADENO !
sramota po milijardu puta. Šta uradi bagra od onog silnog rukometnog giganta...
Kad vidim ove komentare tek onda skontam kakvi papci su se nakotili na ovom klixu. Bosna je bila kad ste vi skakali sa kamena na kamen, bosna ce biti kad se vi vratite gdje vam je mjesto. Svaka Vam cast svima koji se borite da bar nesto opstane u ovoj drzavi, svaka cast svakom koji bar nesto pokusava! Bice Bosna opet sila kad dodje bolje vrijeme!
Da su gigant ne bi bili pred gasenjem. Zivimo u proslim vremenima kada su drzavne firme morale ulagati u sport,nije bilo hocu-necu. Sve se radilo po direktivi i sve je imalo neki red i smisao. Toga vise na zalost nema,nema para pa nema ni sporta
Purivatra, Selman, Muzurovic, Smajovic su unistili Bosnu.
100% znam za Tarika da se razbacivao kao niko.. po 600 KM cehovi u kafanama svaki drugi dan!
Better call Saul
pa *ebo majku vise i prosjacenje, cuj cekaju velike privredne subjekte da pomognu. pa sto ne bi malo bhtelecom sponzorirao krivaju zavidovici, igman konjic, jedinstvo bihac, krajinu cazin... pa i mi placamo telefon, sto ne bi elektroprivreda malo gurala buducnost banovice, ima bosne i dalje od ilidze.
Ti klubovi su naucili igrati bez para snlazit se po svojim gravoima 90% lige je tako, ali nikad nisu spali da ovako javno traze prosijace ugasite klub i gotovo, kako nasto tako i nesto kad se mogao ugasiti kosarkaski klub sto nebi i rukometni klub nekih 10 godina tradicije i nije nsto sto bi sada citava drzava trebala stati na noge... ima klubova i sa duzom tradicijom od "studenata" (samo ime govori to je klub koji je napravljen da bi studenti koji su dosli studirati imaju gdje trenirati) Borac Bl. Bosna Visoko. Izvidjac ljubuski...i borac je bio pred gasenje ali se stabilizovao i sada igraju... gdje su im sada Kapisoda, Stojanovic, i ostali koji su uzeli hiljade KM...
Ciganluk... svaka cast tradiciji i rezultatima ali nekad je bolji novi pocetak nego prezivljavanje. Ima i drugih sportskih kolektiva u drzavi, nije Bogom dano da se samo vama pomaze. Kada ste imali pare i sve osvajali onda ste okretali guzicom vrata na mnogim mjestima.
Jedan veliki covjek,Englez,da ga ne imenujem,davno rekao,"ko ne postuje svoju tradiciju,nikada nece imati buducnost" Ovo sad sto si rekao je isto da si rekao da treba ugasiti Zelju ili FK Sarajevo,bez obzira na broj navijaca i na bogatu istoriju tih klubova,a da treba ulagati u Olimpik,ili neki od juce klub nekog tajkuna ili okorjelog kriminalca.
Vidi krmce, ovaj kmerce, moja tradicija je Sloboda I Konjuh, a ne vidim na njihovim dresovima natpise tzv velikih privrednih kolektiva koji zaradjuju u cijeloj, voljenoj, BiH a imaju sjediste u Sarajevo.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)