Za renoviranje potrebno milion KM
0
Dvorana Mirza Delibašić uskoro dobija novi izgled
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kome će je renovirat, kad su sve klubove istjerali iz nje?? osim kk spars
ljubuški je veliki grad i dao je puno toga rukometu - izviđač...
Vazno je da su Bo-snje dvorani promjenili ime u Mirza Delibasic, a to sto se svako malo srusi i sto djeca mogu poginuti, to nema veze. To su napravili komunisti, a ne vi, pa samim tim nemate pravo ni da joj mijenjate ime, a kad Bo-snje naprave novu dvoranu neka joj daju ime po kome hoce, po re-isu Ce-ricu nebitno, samo neka nesto sami naprave, ako su u stanju. Jos uvijek zivite u komunistickim zgradama i hodate po komunistickom asfaltu i cestama, a jedino sto znate napraviti su dza-mije, to vam je plafon. A da, znate i promjeniti ime necemu u cemu niste ucestvovali i kititi se tudjim perjem, kao npr. sa Olimpijadom.
sivi dom sva prica oko renoviranja je suplja nista dok ne dodje investitor, kupi cijeli plato i napravi novo
ova dvorana treba da se srusi i da se napravi dzamija kao sto je to bilo prije pa je oteto i sruseno... KAD TAD
@ fibra Procitaj zadnju recenicu, nece ti skoditi. Prvenstvo se igra u Sarajevu, Zenici, Banja Luci i Ljubuskom. Mislim da su ovdje trebali biti ukljuceni i Tuzla, Mostar i Bihac a izbacen Ljubuski. Tako bi najveci gradovi u drzavi organizovali ovo - sto je i logicno. Ali gdje prestaje logika - tu pocinje BIH.
Sve je to lijepo, ali zašto se SP ne igra u još nekim dvoranama? Tuzla, Zenica, pa zašto ne i Banjaluka. Poslije se čudite što neki gradovi imaju animozitet prema Sarajevu, ali vama je BiH samo Sarajevo
pa Igokea ce naredne sezone igrat u ovoj dvorani jer ce osigurat ulazak u Evroligu
Je'b'es sve to kad "Bosne" vise nema
Kao prvo, neka je na sramotu svima onima koji su ovu dvoranu nazvali po bh. legendi a nisu se udostojili da na parketu te iste dvorane ispišu ime dvorane kako su to uradili sve ostale evropske i svjetske dvorane. Sav trošak je kanta bijele boje....
sta ce okrecit je malo zamijeniti ogradu i reci eto 17mil. eura.I onda se busati narednih 25 god.