Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma naravno...i poraz fudbalera od Kipra je dosao u najboljem trenutku, a od Izraela u jos boljem trenutku...
Puko ovaj ko lubenica kad pukne u decembru kad padne na zemlju
Naslijedio čovjek iskričivu inteligenciju Šuškavca.
to je taj nas popularni gubitnicki mentalitet...
hocemo Kasima Kamenicu za selektora!!!!
da li si ti normalan???? kome poraz moze dobro doci u pravom trenutku?! jos od "no name" reprezentacije u rukometu...
Zaboravio sam,i to u svakoj utakmici od zadnjih 10,ukljucujuci i one na svjetskom prvenstvu.
Ne rise Dragane nego idi odmah dok nismo ispusili evropsko.Tvoja ekipa ne zna igrati osnovne rukometne akcije,tvoja ekipa ne zna istcati kontranapad,tvoja ekipa ima 20 izgubljenih lopti po utakmici,tvoja krila i pivoti od 5 cistih,otvorenih ulaza promase tri...... Ne seri Dragane i odjebi,odmah.
Nasa glavna oruzja u reprezentaciji su bili golovi sa pivotske pozicije,uvije smo davali 12-13 golova sa pivota al' ljudi su to skontali isad trebamo naci vise resenja ne osljanat se na Prcea i pivote...
Pobijedite Bjelorusiju i sve ce biti zaboravljeno :P
da smo pobijedili ne bi valjalo :)
tebe markovicu treba nabiti s noge na nogu i da vise nikada ne radis nista vezano za bh rukomet. ti si obicna trenerska ubleho i obicna neznalica!
Samo 15 golova protiv litvanije je zabrinjavajuce,ne kritikujem kad se gubi,ali nadam se da ce sljedeca utakmica biti bolja...sretno momci
Nova hit pjesma http://sh.st/jwN8q
Ovaj me sve više podsjeća na onog debila Papeta,a znamo kako je završio on i naša reprezentacija sa njim u ovim zadnjim kvalifikacijama.Možda bi bio vakat da malo prošetaš Markoviću.
Litvanija= sila svijetskog i europskog rukometa:):):)
Kako su Dragane po tvome tek Litvanci igrali odbranu ako smo mi igrali odlično odbranu. Oni su primili samo 15 golova. Čovjek bi rekao da smo igrali protiv Barcelonine odbrane. Da nisu ovi Litvanci promašili toliko zicera bi bilo najmanje deset razlike. Trener nam je neki velik seljak.