Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odličan Sretno Damiree !!
Povedi nas Damkeeee ⚜
Dobar izbor. Sretno Damire
neka reprezentacije ali stvarno ne bi trebali ucestvovati na bilo kakvim kvalifikacijama da nas vise ne sramote dosta je nasih budalastina.
neks reprezrntavihe alu dtvsrno ne bi trebali ucestvovati na bilo kakvim kvalifikacijama da nas vise ne sramote dosta je nasih budalastina.
Stavite ljude na čelo koji su proširili rukometne vidike, a ne jednog Damira kojem je domet u karijeri bila naša liga.
necemo propast,ali nema nam pomoci
odličan!
Ali kakva korist ba ljudi,riba smrdi od glave a ne od repa.Kod nas je rukomet tako nisko pao da je to nevjerovatno,a sve zbog gospode sto sjede u savezu a ne znaju ni osnovna pravila rukometa.Pa mi bolan imamo 3 nekakva saveza ko da smo Afrika druze,a ne drzavica od jedva 2 miliona ljudi
Puna podrska, a savez napolje!
Odlicno
Bog otac da dođe nama nema pomoći
Ovo moze biti samo dobar potez za one koji blage veze sa rukometom nemaju,frajer ce nam od repke napraviti RK Gracanicu nebi li prodao igrace i tako zaradili a ostali kvaliteti nek ispastaju,Toni Colina je jedini čovjek koji nam moze spasiti reprezentaciju i od mladih igraca napraviti rezultate koje vec unazad pravi sa izvidacem od momaka 03 i mladi,cak je i sa istim momcima igrao evropsko takmičenje protiv svjetskih ekipa
sretno Damire ❤️🇧🇦
Mah. Koga god da stave, nema nas nigdje.
Sretno majstore
Gledao neki dan Gracanicu u Gorazdu, iako su izgubili od Gorazda, vidi se odlicna igra i akcije igraca 👍👍
hahahhahahahahahahaha lik se izgubio na utakmici, jedini krivac za poraz Gracanice i tu mu utakmicu navodis. Jedini trener ove godine koji je izgubio od Hercegovine i Gorazda jbt a bori se za titulu.