Komentari (199)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva lekcija rukometa..Zlato se smijesi..Bravo momci :)
....a sad španjolska........sve je moguće ovakvom igrom........naprijed naši...........
@kikser.com lijeci se. Sto prije to bolje.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Usao sam maksuz na klix prije spavanja samo da cestitam Hrvatskoj na jednoj od najvecih pobijeda u sportu opcenito. Ako tako odigraju i protiv Spanije mogu do zlata.
Realno i Bosanci mogu slobodno navijati za Hrvatsku... toliko toga nas veže... evo nekoliko bitnih stvari, za pjesmu koja ce nas prestavljat na polufinalu i finalu izabrana je "lijepa li si" gdje se spominje i Bosna;tj Hercrg Bosna i to je refren i najglasnije se pjeva,zatim prid tolikim aufitorijumom izbornik spominje Međjugorje koje se takodjer nalazi u BiH a najvaznija cinjenica je da su skoro pola igraca Hercegovci ili vuku korjene iz Hercegovine... kako mi je drago sto imamo dobrosusjedske odnose
Cestitke susjedima. Svaka vam cast !!!
Dobri moji Hrvati,molim vas svratite u bosnu malo da vam bosnjaci popuse kurceve.Jako ce vas ovaj gest bosnjaka opustiti.Mujo balavac.
@yale Bolešnjacka..........................Vi ste za toga specijalizirali.Hahhahahahhah
@yale Jebem,jebem,jebacu ko procita bosnjaka cu!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo je brutalna pobjeda,svaka čast momcima.
Svaka čast Hrvatska. Pozdrav iz BiH i želimo da naše komšije dođu do zlata.
Svaki dan poloneza zvoni na mojim vratima...
Mene fascinira sportska sirina koju Hrvatska ima. Ipak su od samostalnosti osvajali medalje u sportovime u kojima ni bivsa drzava nije imala neka postignuca: plivanje, alpsko skijanje, tenis, biatlon (!?), gimnastika, atletika.... Pozitivno sa ljubomoran :) i zaista sretan zbog dragih nam susjeda. A i nama Bosancima daju priliku da za nekog navijamo kad nas vec samih nigdje nema :) Jos jednom, iskrene cestitke!
Kradu nam igrace, klosari!
Valja imati volju i snazan um za ovako nesto. Mi nazalost, kad god se nadjemo u ovakvoj poziciji, ili kiksamo ili skoro napravimo cudo i onda kiksamo u zadnjim trenutcima. Jbg, ne znaju nasi igrati hladne glave.
Iskrene čestitke redakciji indexa iz zapadne Hercegovine. Žderite se od muke, dubrađ antihrvatska.
Bravo komšije!
ovaaj trener poljske mi izgleda k'o neki bauštečac,mislim da je lik posle utakmice odmah otisao u obližnju birtiju na jedno dvije litrice maksuzije..a možda je i pozvao uvaženog gospodina Onestu koji se onako lijepo kreveljio na kraju naše utakmice protiv francuzića :D
*priprosti bauštelac
BRAVO HRVATSKA I SAMO NAPRIJED BOSNA I HERCEGOVINA JE UZ VAS
Ovo se stvarno rijetko viđa. Koja igra i pozrtvovanost, na ovskav način razbit domacina pred svojim navijacima, zasluzuje svaki respekt i čestitke..