Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi Srbi imaju kompleks od Crne Gore u sportu ko mi od Portugala u fudbalu.
montenegro montenegro respect
pa vi bošnje niste bili ni na kvalifikacijama...........vi i vatikan :-). kažu da vatikan nema žensku rukometnu reprezentaciju. ajde bošnje sjedite i igrajte odbojku :-)
Dragi bosanci, citam sta pisu srpski nesoji pa moram odgovorit Znaci nije pola ekipe CG iz srbije vec samo dvije djevojke . Od te dvije K Bulatovic je rodjena u Kragujevcu ali su joj i otac i majka iz CG. Tako im pada lakse . Njihovi porazi uvijek prerastu u pobjede. Istorija je puna primjera. Toliko. I srecno fudbalu. Imate najbolju ekipu na EXYU
Vic: ko to kaze ko to laze da srbija nema more ? ima more ima more ali NOCNE od CRNE GORE
ma Hrvatska je za srbiju malu velesila u svemu,a sto zezate bosnu razrusili pola bosne cigani pa mislite preko dana da je sila,polako bosna je vec sila u nogometu i bolja od srbije za klasu polako da se bosna oporavi samo polako ljudi vidjet cete da sam upravu
O kakvim glupostima pricas? Mecevi norveskih rukometasica su SVI puno gledaniji od meceva njihovih rukometasa (isti je slucaj u Danskoj) Zenski rukomet je pored skijaskih sportova najgledaniji sport u Norveskoj. U Svedskoj nisam zivio ali ako je tamo drugacije onda su oni izuzetak u Skandinaviji. I opet moram da ponavjam da je GLUPOST poredjivati zenski rukomet sa zenskim nogometom, zenski rukomet ne zaostaje za muskom ni priblizno koliko nogomet. A ignoriras najbitniji dio komentara: to da Crnogoraca ima pola miliona a ipak vas redovno biju u kolektivnim sportovima. Kada jedva mozete da ih pobijedite ovako (ili ne mozete uopste kao veceras) sta mislis kako bi bilo da vas ima 500 000 a njih 8 miliona?:-))) Ne smijem ni da pomislim:-)))
ja pratim sve sportove, neke vise neke manje! i od zenskih rukometasica sam do ovoga EP-a znao samo za cecu kitic koja je proglasena za najbolju rukometasicu svih vremena. i ni jednu vise. a rukometasa znam po dosta.. tako je i u ostalim sportovima gdje zenske znam jako mali broj. a muskih ipak daleko vise. jedino u tenisu znam podosta i zenskih.... ali tenis je daleko najpopularniji zenski sport!
pricas i te kakve gluposti! ja zivim u svedskoj i nema sanse da je zenski rukomet ovdje popularniji. zenski sport uopsteno nikada ali nikada nije globalno popularniji od muskog. moze u pojedinim sportovima u pojednim zemljama biti u nekom trenutku ako imaju neku jaku zenku u nekom sportu pa da se to prati. ali u globalu NIKADA. mogao je biti zenski tenis popularniji u belgiji kada isu imali henin i klajsters na vrhu ili atletika i skijanje u hr kada su imali janicu i blanku i onu dopingovanu bacacicu! ali u globalu nikada se zenski ni jedan sport ne moze mjeriti sa muskim. a tvrditi da je zenski rukomet popularniji od muskog moze samo smijesan covjek ili neko deriste. moze biti ali samo u crnoj gori! i nigdje vise!
@Jure: svaka cast majstore! Samo si trebao spomenuti da su ove \"Srpkinje\" koje igraju za CG mahom Crnogorke porijeklom. Bulatovici recimo su crnogorska loza.
Zna Bulatovicka sta valja: \"Katarina Bulatović nema nikakvu dilemu za koga će navijati, ukoliko dođe do meča Srbija - Crna Gora u završnici vaterpolo turnira. - Sigurno za Crnu Goru! Definitivno, 100 odsto - kaže Katarina.\"
Nevjerovatan si zaista:-)) Poredjivati zenski rukomet sa zenskim nogometom je notorna glupost, zenski rukomet je u mnogim zemljama Evrope mnogo popularniji i gledaniji od muskog (u Skandinaviji recimo), igra se brzo, agresivno i KVALITETNO za razliku od zenskog nogometa. A sa druge strane, kad toliko volis relativiziranje, kako to da jedna Crna Gora sa 500 000 stanovnika uspije biti bolja od jedne Srbije od 8 miliona stanovnika? Razmisljas li uopste o toj ogromnoj razlici u brojevima i da su oni uprkos tome cesto bolji od vas? Zar ti to nesto ne kaze? Evo, kazes da su se Srpkinje koje su kao vodile CG do srebra na OI opustile od reprezentacije, kako to da su vas Crnogorke i bez njih nakantale veceras?:-)))
http://www.vijesti.me/sport/dokic-necu-pjevati-nijednu-himnu-clanak-104699 djokic! a znas valjda da su dvije po najbolje sa olimpijade se oprostile od CG dresa cim su otisle iz buducnosti!
znacaj zenskog i muskog sporta se ne moze mjeriti. jedno musko srebro i jedna zenska bronza u bilo kom sportu je daleko znacajnije od dva zenska srebra! kazem ukoliko osvojimo bronzu. a ti se tjesi da to nije tako! uporedi zenski i muski fudbal, kosarku, odbojku, rukomet, tenis, vaterpolo itd.... ne moze se ni uporediti. od svega nabrojanog zenske se u popularnosti sa muskim kolegama najbolje nose u tenisu pa u odbojci... ali i tu su globalno gledano daleko iza. i daleko je znacajniji bilo koji uspjeh u muskom nego u zenskom sportu (ako pricamo o istoj razini uspjeha a ne recimo o teniserki br1 i teniseru br20)!
I jos: ♦ Ispunila si snove u dresu Crne Gore. Zašto nisi mogla u srpskom? - Mislim da ne treba sad pričati o tome, jako sam srećna što igram za Crnu Goru i što sam provela tamo fenomenalne četiri i po godine. Tamo imam mnogo prijatelja, planiram tamo i da živim. ♦ Zvučiš kao da u Srbiji nemaš prijatelje? - Crnogorci su učinili da se osećam fenomenalno, taj osećaj nažalost nisam imala u Srbiji. Nadam se da je jednim delom ova medalja za neke ljude u Srbiji koji me podržavaju, a sigurno znam da ih ima mnogo.
O kojim rukometasicama ti pricas? Da nije slucajno Katarina Bulatovic? \"\"Preplakala sam cijelu noć, evo i sada plačem. Planiram da živim u Podgorici, svim srcem ću navijati za Crnu Goru i naravno za Budućnost. Ima dosta dobrih igračica, ako budu trenirale i radile kao do sada ne brinem za njih\".\" http://www.vijesti.me/olimpijske-igre/katarina-bulatovic-se-povlaci-reprezentacije-clanak-87353 Bas izgleda da su je natjerali da igra za Crnu Goru:-)))))
ne mozes porediti dodika i cilica. koji i nisu sam svjetski vrh ali dobro. oni jesu sami odabrali svoj put ali ih niko nije nicim ucjenjivao. dok su ove cure ucjenjivane i ne bi mogle igrati za CG klubove (gdje je mnogo veca lova nego u srbiji) da nisu potpisale i za reprezentaciju!