Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel vi stvarno namjerno sirite dezinformacije da bi raja komentarisala i upozoravala na vase propuste ?? il ste jednostavno dno dna ??
Rukometaši Čelika večeras su odigrali u zeničkoj Areni testnu utakmicu protiv reprezentacije Kraljevine Saudijske Arabije, koji se nalaze na pripremama u BiH. Rezultat prijateljskog meča bio je 32:32. Odlična medjunarodna rukometna utakmica u Zenici ,,ČELIK\'\' – SAUDIJSKA ARABIJA 32:32 (16:14) U ponedjeljak uveče (3. oktobra) u Gradskoj areni u Zenici, pred oko 800 gledalaca, odigrana je prijateljska međunardna utakmica RK ,,Čelik\'\' – ,,A\'\' Reprezentacija Saudijske Arabije. Rezultat nakon 60 minuta je 32:32 (poluvrijeme 16:14 za ,,Čelik\'\'). ,,Čelik\'\' je posljednji gol primio u zadnjoj sekundi utakmice i na taj način utakmica je završerna neriješeno, iako je ,,Čelik\'\' vodio čitavo vrijeme utakmice i bio bolji
Šta li je tačno????? http://www.zenicablog.com/sport/zeniki-klubovi/8092-celik-32-saudijska-arabija-32.html
Čelik je sampion ...