Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Protiv Austrije, Makedonije i Tunisa smo porazeni samo i iskljucivo zbog lose pripreme, neuigranosti, taktiku nismo ni imali. Napadati sudije je smijesno i bas hinjski. Pa vidili smo svi da ne znate kontru istrcati, sta ti tu sudija smeta
Eto ti znaš! Sve neki specijalci , koji su rukomet počeli pratiti sa ovim prvenstvom!
Da ga nisam nikad prije gledao opet bi nekako shvatio da se igra na golove, ko vise da on je pobjednik. I opet bi mi bilo smijesno da dva igraca idu na jednu loptu i sudare se kao na crtanom filmu i jos je jedan povrijedi.
Burić: Očekuju nas dvije teške utakmice za izgubit. Burić: iskreno, ne znam ni što smo išli tamo da se blamiramo.