Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stvarno ne znam koja budala moraš biti pa misliti da ćemo pobjediti Hrvatsku nakon ovih prošlih utakmica.
Svaki drugi trener ga ne poveo na ovo prvenstvo ...nemam ništa protiv Karačiča ali čovjek je bio dugo izvan terena i totalno je izvan forme...a i inače nije neki srednji bek...četvrti bek u Meškovu,...Špiler koji igra krilo u slovenskoj repki je ispred njega u klubu...imamo super igrača na srednjem beku koji nisu trenerovi...zato i igramo tako...zato što je skupio oko sebe svoje igrače...
ja kao Hrvat iz Hrvatske zelim kao prvo da bolji pobjedi jer je ovo sport. vidim neki vele da se pusta utakmica to nije sportski i to nebi zelio. kao sto nebi zelio da ako Hrvatska pobjedi da se u nekim djelovima BIH slavi, te ako BIH pobjedi da se ne slavi sa Turskim zastavama. jer to je pokazivanje postovanja i razumjevanja. Postuj tude i voli svoje.
ivanu želim sve najbolje,a igoru da kod doskoka izvrne obadvije noge,recite da sam lud ali jesam prema izdajicama
Opet clanak na koji "zivnuse" BiH nacionalisti, nacisti, fasisti i rasisti pljujuci jedne druge!?!
Hrvatska je jaca za nekoliko klasa al eto valja odigrat pošteno do kraja mi tek dolazimo na svj scenu BIH u srcu
Jedan se rodio na zapadnoj strani, a jedan na istocnoj strani Mostara :P
Svaki drugi trener ga ne poveo na ovo prvenstvo ...nemam ništa protiv Karačiča ali čovjek je bio dugo izvan terena i totalno je izvan forme...a i inače nije neki srednji bek...četvrti bek u Meškovu,...Špiler koji igra krilo u slovenskoj repki je ispred njega u klubu...imamo super igrača na srednjem beku koji nisu "trenerovi"...zato i igramo tako...zato što je skupio oko sebe svoje igrače...
Odigrajte to momci sportski i vratite nam se zivi i zdravi. Ako se koja od Drzava plasira, navijajte i vi a Boga mi navijat cemo i mi. Mi smo vec poslali Niksica da se tamo bori i znoji navijajuci dok drzava tone ispod vode. Ali, o njegovom trosku koji je zaradio """""""""" posteeeeeeenooooo"""""""""
Cudan naslov jer u tom slucaju bih nece nikad ni u cemu pobijediti i ja cu navijati da bude tako.
Jel drkas na tu pomisao a? Lijepo od tebe sto mislis na nas 24/7 pa cak i da je mrznja u pitanju
Dva brata, jedan Bosanac drugi Hrvatski Bosanac.
ma oboje su Bosanci katolicke vjeroispovesti.
Pa mi Hrvatski bosanci najvise i mrzimo bih i ponosni smo na to.Kako go imamo ono Hrvstski.Cinjenica je da je 73 posto stanovnika RH podrijetlom iz ovih krajeva, a opet je ne vole.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jel to onaj mladić karačić :))
Bez nervoze,skupljajte iskustvo za naredna prvenstva.
Hajdee Ivanee,mislim da ce se Igor postidjeti :) ;)