Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve mi miriše na nju (titulu). Borac šampion!
cestitke Borcu na pobjedi i navijacima na odlicnom i fer navijanju.Dokaz da se moze navijati za voljeni klub bez huliganizma ( dok se ne umijesaju sarajlije ) A primjer imamo i u ovom clanku, gdje fotoreporter iz zenicke arene nema nijednu sliku zenickih navijaca, \"Robijasa\". Bravo za Vas !!!
Odlicna tekma i zasluzena pobjeda Borca. Ipak su bolji tim i sigurno je da ce uzeti titulu. Atmosfera na vrhunskom nivou, navijaci i jednog i drugog tima kvalitetno navijali, bez provokacija (sitna prepucavanja, navijacki) i na kraju pozdravili igrace oba tima. A tebi zivko majmune nacuturim kevu ...
Ne seri, Zivko.
Bas je lijepa ova zenicka arena, drago mi je da je Zenica dobila jedan takav sportski objekat. Utakmica? Ocekivano... Borac je ipak bolji tim.