Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel opet neka "utakmica stoljeća"...odigrali smo ih bar 30 u ovom stoljeću do sad..
U cemu to osvajaju prvenstva u pljuvanju u dalj
@drinski ljepotan ....bojim se da te nisam ništa pitao
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
neznam kakva vam je to racunica jer ja mislim da u slucaju pobjede mi idemo dalje bez obzira na rezultat bjelorusije, imamo bolji medjusobni skor
Previše krstaša u ekipi.
Komentar ti je fuj. To bosnjaci muslimani imaju neko eksluzivno pravo da ih ima vise u reprezentaciji. Navikni se i ti i svi koji tako misle ovo je multieticna BiH.
Ne mogu da vjerujem koliko su pojedini novinari glupi i brzopleti na ovim objavama. Nama kako god treba pobjeda protiv Danske. Ako Litvanija pobijedi Bjelorusiju (sa 3 gola razlike ili dva u nekim varijantama),što se neće desiti najvjerovatnije , a mi izgubimo od Danske ... tada Litvanija ide dalje zato što su bolji u međusobnom duelu od nas. Da rezimiram, ako želimo da idemo na EP moramo da pobijedimo Dansku i to je to !!! A možda bi i sa remijem mogli da budemo najbolja trećeplasirana ekipa (ako Island dobije Crnu Goru) ... NAPRIJED BOSNO !!! PS. Pao je Island, past će i 'uspavana' Danska .. :)))
Kakve izgovore sprema nas strucnjak ovaj put...koga če ovaj put dovesti u reprezentaciju...najveci uspijeh ove generacije ce biti kad ovaj trenutni trener ode iz reprezentacije.
A koga bi ti strucnjak doveo. Ko to u ovoj ekipi ne valja,sad svi sve znaju,a dok nisu pobjedili Island niste ni znali za rukomet.
Ho-ruk sistem rijetko kad prođe. Markoviću, odlazi!
ja vjerujem da mi to možemo idemo KRALJEVI ❤
potrebna nam je pobjeda, ili poraz bjelorusije, a ne oboje, vi glupi novinari
"Rukometni Zmajevi trebali bi pobijediti u Brondbyju rukometnu velesilu, a da selekcija Litvanije slavi protiv Bjelorusije" klix debili koji sebe nazivaju novinarima su trebali napisati ILI da litvanija slavi. zar ni ovo konji nisu uspjeli provjerit prije nego sto su napisali. ja vjerujem u sve pa i u nasu pobjedu, narocito kad se zna da danci imaju 5 pobjeda i sigurno prvo mjesto. mozda udju opusteno a mi nabrijano
Fudbaleri su otresli Dance u Danskoj kad su ovi bili pet puta jači od nas, pa što nebi i rukometaši. Sretno momci !
Kvota na Dansku 1,01 sve govori ...
Jesu vježbali dodavanja jer iz utakmice u Zenici i onih sa svjetskog vidi se da ne znaju ni dodati ni kontru istrčati????
Prvo i osnovno pravilo da se kontra ili polukontra trce u tzv "osmice" sa tri igraca na protivnikovu odbranu a za dodavanja necu ni da govorim. Hajd i nekako kad ti protivnik presijece loptu ali kad je 5 puta zaredom bacas u aut tu nesto ne stima.
neka pgledaju film nemoguca misija.....i vidjet ce da je sve moguce.....hahaha...
Obzirom da je Danska sinoć pobijedila Srbiju, šta fali i ako Danska opet pobijedi. Bitno je da je Srbija izgubila. Danska
ovaj drinski chetnik svršava kad ga neko komentira ili uvali lajk/dislajk.To mu je terapija.Evo, ja sam mu terapija samo sad i više ne...
Kad smo kod Danske, svaka cast na sinocnoj zasluzenoj pobjedi (y)