Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mjesečno ostvarujem preko 5000 kuna zarade na kladionici. 13750 kuna zarade u 2 i pol mjeseca BESPLATNIH parova. Igra je jednostavna i učinkovita, i svi koji su me pratili odlično i brzo su zaradili. Arhiva i skenirani listići su na blogu pa se možete uvjeriti u prolaznost listića. Nije mi ni na kraj pameti da radim za nekog privatnika 10 sata na dan i da me gazi i pljuje. Godinama sam isprobavao razne načine u klađenju i konačno otrkrio što mi najviše odgovara i zarađujem svaki mjesec pristojnu lovu. Ako vam ne ide mjenjajte igru . Vaša razmišljanja moraju biti drugačija i jednostavnija da biste napravili pomak. Pokušajte isprobavati razne načine klađenja i izabrati što vam najbolje odgovara. Provjerite na: KLITORISNJAK . BLOGER . HR
Djeco samo nemojte se pripremati u Skenderiji da vas ne bi izvlačivili ispod srušenih krovova za koje je kriv ...hm.... snjeg ? Idite na Mojmilo ;) Sretno BiH !