Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro došli u zemlju koja vas je ispratila kao heroje, a koja će vas dočekati kao izdajice...ako ste zaboravili ovo je BiH, nažalost. Ja vam želim dobrodošlicu i sve najbolje u budućim takmičenjima...sretno momci!!!
Bra'o Halide, potpisujem. Zmajevi idemo dalje, spremati se za Bjelorusiju koju ćemo namlatiti akoBogda
tako je Behka, jedina svijetla tačko ovih komentatora! ljubi halid <3
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
dobro je, nisu se obrukali, osim u 3 posljednje utakmice.
Naslov - idemo dalje! Vi ste se dovoljno osramotili,nema kud dalje!! A ovaj selektor kopija Safeta Susica,uvijek zadovoljan i nikad on nije kriv.Kriva je boja podloge,nasi nisu navikli gledat u tu boju pa zato nisu kontru istrcali,dodat jedan drugom ne znaju.
Igrali smo dobro za*** nas sudija ...Dubioza
Ja takođe želim sve najbolje našim rukometašima ali isto tako želim da bar pobjede nekoga( izuzetak Iran). Pa svi su oni profesionalci, dobro igraju u svojim klubovima ali.... Naravno da ih treba podržati...
STA RECI VIDI SPORTISTA I STOMAKOVA, SAMO U BIH JOS SPORTISTI IMAJU TRBUHE
Cuj stomakova.......hhahahahah
Vratili se turisti iz BiH koji su bili u posjeti Svjetskom prvenstvu u Kataru...malo su trčali, šetali... rukometaši turisti :) da mi je nekako da ne plaćam porez ovoj državi jer svaka marka koju mi uzmu bude bezveze potrošena...npr na turističko putovanje fudbalske reprezentacije, pa turističko putovanje rukometaša.... Poklopite se ušima, gubitnici.... nema opravdanja, samo ste potrošili pare i vršili samopromociju...Jednostavno ne zaslužujete dinara jer nemate nikakve rezultate...
Onu ipak idu dalje...
Vidim da je trener opet smišljao izgovore za novinare. Kao niko nije bolji od nas a izgubili 6 utakmica i jedno poluvrijeme. Zašto nisi poveo bekove koji igraju u svojim klubovima maltene 60min, koji su vruči a ne totalno nespremnog Karačiča, Prceta, Savića itd. I još opravdava poraz od Bjelorusije...pa čovječe trebali ste ih pobjediti da dobijete na samopouzdanju u kvalifikacijama protiv tih istih Bjelorusa...da nije Burić dobro branio prvih par utakmica bi nas ostale ekipe razvalile isto kao zadnje tri utakmice... Siguran sam da smo s ovim porazima izgubili na samopouzdanju a vjerovatno i na atmosferi u ekipi. Treba igrati kvalifikacije za EU u Poljskoj i ekipi treba neka svježina, osječaj da su kao ekipa dobri. Treba nam svježina na trenerskoj poziciji , znači neko ko je autoritet, zna rukomet a treba nam svježine i koji ne priča gluposti. Treba nam svježine i na bekovskim pozicijama posebno na mjestu organizacije, lijevog beka i krila.
Lopovluk kao i u fudbalskoj reprezentaciji. .Samo se gleda neki profit preko promasenih igraca. I sve dok bude tako a nazalost bit ce jos dugo, nema od naseg sporta nista. . Bezveze se dize euforija a ljudi neznaju pozadinu. Al takav smo mi narod.
Naslov: "Bh. rukometaši se vratili iz Katara: Idemo dalje!" - a kuda dalje...?
U Dzehenem na glavu!
Nek ste probili led, nastaviti sa dobrim radom rezultati ce doci....
meni je ovdje Markovic najmanje kriv. Nit je on neki trener nit ima neke igrace. Al opet barem je pokazivao neke emocije tamo pored terena.....odvedite ga u Jablanicu na kg pecenja. zasluzio je.
meni smijesni ovi sto se slikaju sa njima....vise ih od pola i ne zna sa kim se slikaju.....
kad je stigao autobus?
Niko nezna biti dvoličan i bezobraz kao MI. Svi oni koji su pljuvali po ekranima i j-ebava-li sve redom... danas pišu kao ovaj Halid, samo zato da bi se dodvoravali neodlučnom plemenu kakav je bosanski narod i zaradili koji "+" ili ti lajk. Potonuli su ko čipkice poslije Tunisa, šta ??? Treba da ih tješimo zbog toga. Plaćeni su za to što rade i to dobro. Odnos je bio nikakav, poštovanje dresa i države, nikako.. zato, SRAM NEKA IH BUDE!!!!!!
Svaka cast momci, svakà cast selektoru. Za neznalice i negativce, nesposobnjakovice, pametnjakovice. Gosp. Markovic je bio prva zvjezda i najbolji igrac Borca B.Luke, wilstata kad je ovaj bio stabilan bundesligas. Takodje njihov trener, kao i trener Wetzlara:))) covjek je 100% ok i prava osoba n'a pravom mjestu. Jedino ko ga moze smjeniti je "znalac" Sirco koji je igrao rukomet kad se igralo do 10 hehehehe
Vama ako je uspjeh one lose utakmice ,one lose kontre , losa ugiranost ekipe ,vidi se da se neigra srce da se bori , 10 minuta max dadnu ostalih 50 puse ***cc , jebe mi se za minuse dajte koliko zelite ja sam rekao istinu