Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko god da je dao dobro je, a eto i ti slijedi njegov primjer i doniraj tu petobanku!
Znači donirao je trećinu svoje sedmične plate....To je kao da sam ja donirao petobanku...pa i nije nešto...
kolko li je donirao nas popularni komentator clanaka \"rooney\", da nije i on slijedio primjer mr.pravog waynea roonya
odro bih mu ovo zenu, pored njega siguran sam da mi ne bi odolila
preteg\'o se vala, sedmicno uzme 5 puta toliko sram ga bilo.
jao runija sto je zarasto ocm...sad ce imat dodatne troskove,morat ce frizera placat...mogu mislit kad wayne pukne mini val..
JA ne znam kako su uspjeli dati toliko...toliki milioni na banci leze i onda 50.000 izdvoje...to isto kad bi ja dao 2 KM koji radi za 500KM..i to opet se ne motze uporediti
jesu se pretrgli toliko na carape potrosi cccc
para na paru uš na fukaru! daje englezima,vlasnicima radnji,stanova,za njih se podrazumijeva da imaju lovu,mogu podici i kredit ,snaci ce se,nisu gladni ! ali zato da se somalijcima posalje 5 dolara,to se ne moze! mozda ne fata pay pal do somalije ili zato sto su dole muslimani ili zato sto su daleko pa ne vidis, ne cujes(nije samo on) eto ako cemo u krajnost bolje da ih je dao meni,da ja pocnem sa gradnjom centra,nesto muamer se.re sa parama,nikad da ih posalje!
siske mu upadaju u oci :P
kosica se presadila, pa malo i pameti k\'o biva u glavu doslo.... @terry al dobro, bolje ista nego nista.....!!!!!