Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Adnan ima trenera taksistu zato mu je Sturm morao pomagati savjetima.
Vala mješina protiv mješine, ne zna se koji je mrljaviji
Krkanluk zesci pa jednom tysonu desetak onakvih medzeda pustiti u ring i sve i jedan bi se nasao na podu u roku od 60-90 sekundi. Taksista je junak meca haha gdje onog bizona nadjose Boze me sacuvaj papanluka. Bosna i boks ma zdraoo! Bosna i sve ostalo osim korupcije i sijedece odbojke ma zdraooo!!
mafijas nek si ti rekistrovao e otac te nepismeni u paksu
ja prvaka majko mila e redzo aj ti u pronto pa za sank mojne vise u ring oca ti imam 90kg a kad bi te opalio amor masovic bi te trazio pa nije lijepo to sto nas brukas...a vi iz redakcije j.... vam tetke gdje piske za ove sifre
Smješno,kakvi bokseri takve sudije.Borbu je trebalo prekinuti odmah poslije prve runde a ne da se narod muči gledajući dva BURETA kako teturaju po ringu.Jadan je MEDITERAN kad ima ovakvog \"šampiona\".
JESTE VIDJELI ONOG SANDOKANA STO SE RAZMAHO SOSONSKOM ZASTAVOM PO RINGU, HAHAHAHAH, KOJI CIRKUS
haha je*o nadrealiste sta je ona zadnja borba bila, oplako sam.
Adnan vise konkretnih udaraca imao, ovaj imao kaznenih bodova,a sta ocekivat kad su domace sudije, uostalom gdje to gostujuci borac ode i pobijedi? u 10 borbi 1 pobijeda gosta.... svugdje je to tako
evo rekistrovao sam asocijaciju Donjih Čekrćića pa ako neko želi da bude šampion ove respektabilne asocijacije neka se javi. P.S. Cijena sitnica.
Zar jos neko vjeruje da je hrvat dosao da pobijedi ,dosao da uzme pare od namjestenog meca ,samo se takvi mogu pogledati u Bosni ,i sve nekave izmisljene titule ,te sad nekakav prvak mediterana ..ko kad u Tuzli prave nekakve kik box meceve i nadju borce koje ni goole nemoze da pronadje a oni ih najavljuju kao neke zvijezde mnajvece su budale seljci koji ih gledaju i zato im jos i karte placaju..koride su vrh proifesionalizma za ove spletkarose.
u Hrvatskoj ne znaju da je ovaj uopste boksovao, i ne znaju za njega. Ali je opet nalupo Redzovica. Komentari taksiste presmijesni, da nije bilo Catica davno bi Redzovic na podu bio. Ado bjezi iz Bosne ovi ce te oguliti da im placas da namjestaju ovakve meceve.
jedan je peljto hehehe
jesi međed..kad ostaris i kad te sve bude bolilo sjetices se perkovica
bolji je frajer od adnana bio ,navijao sam za adu .ali fkt je ovaj perkovic bio bolji..al etoo u svakom slucaju cestitke adi ,pa jel uzasluzeno ili ne to samo on zna ;)
štocom ga addooo, adddooo lijevi krošš pa onda desni kroššš tvoj je ocammm
Nego jel iko primijetio kako dobar seljački priča Felix?! :-) A sudije da baš jednoglasno toliku bodovnu prednosti daju Redžoviću....ma presmiješno. Ovo je u rangu Zije Polje kad je popio patos i kada su ga sa jezikom koji je visio iz usta iznijeli iz ringa i vratili ponovo nakon 10 minuta da bi službeni najavljivač onda rekao \"SUDCI SU ODLUČILI NAŠEM ZIJI DATI JOŠ JEDNU ŠANSU\" Zijo je nakon toga expresno nokautirao svog protivnika :-))) hahahaha eeeee moje balliye...smiješni ste, bijednici!