Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mrtvo dizanje, pl cucanj, miltary press, bench press!!!!! Uz ove osnovne dodati po dvije pomocne vjezbe za svaku od glavnih vjezbi. 3 treninga sedmicno. Malo kardia i to je sva mudrost svijeta Za zene, ako hocete tijelo s zestokim krivinama manite se joga, kojekakvih zumba tumba sranja sto vam preporucuju kvazi ucenjaci iz fitness svijeta, i pratite ako mozete nekog od muskih koji rade powerlifting treninge, naravno s tezinama prilagodjenim vama, i pozitivni ucinci nece faliti. Normala nista od tog nece biti ako ce vam ishrana biti jabuka, zeleni caj, koji list salate i tako u krug :)
Haman uvijek ovim muskarcima desna ruka veca, tricepsi i bicepsi veci. Ako mozete naucite ih da treniraju tako da budu simetricni misici,
Rucni rad ih zeza:)
Na šta ovo izadje ,seljaci sišli u gradove i umjesto da obradjuju zemlju daj im teretanu.A hrana se uvozi.
ne mogu svi biti građani kao ti....sigurno