Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvo infrastrukturu dovest u red, namjestanje termina i terena podobnim,vrednovanje po radu a ne po tome ciji je ko sin fudbslera ili nekog iz skupstine... pa se rijesit kvazitrenera koji unistavaju djecu. Kontrolu vecu uvest u rad manjih udruzenja sportski jer pojedinci stvaraju zaradu od 10 000 km mjesecno a ne vracaju nista dkeci...samo trpaju u svoje dzepove novac na koji ne placaju nikakav porez...kroz fiktivne troskove...
Treba investirati u sport, pogotovo u KK Bosna
Sad će gavrilo kk bosnu da digne iz pepela…u koji je svali
Žalosno na šta je spao sarajevski sport, od KK Bosne, Evropskog šampiona, pa RK Bosna član rukometne Lige prvaka i na kraju Željo i Sarajevo brukaju imena rezultatima godinama.
ulaganje u "vrhunski sport" wtf, je li to tražite da umjesto da bacaju pare vama iste dodjele Realu, PSG.......
Sta je ovo 3 bordo grba naspram jednog plavog??? Kako nestade ŽKK Željo, KK Željo, RK Željo bivsi velikani Yugoslovenskog sporta??? Ovakva pitanja je trebalo postavljati puno ranije.
@Euskadi Pricas gluposti.Pa prvu titulu kosarkaskog sporta u Sarajevo donose zene u Željinom dresu. O sampionskim uspjesima RK Zeljo je apsurd i pricati u poredjenju sa RK Bosnom.I jos ti pada na pamet uopce porediti pomenute klubove.
Niste se sreli sa vrhunskim sportom, ni vi koji ste pisali ovo, a ni one koje ste skupili da igraju. Ali ne sumnjam da ce porodicni nasilnik skrshiti nase pare an propale projekte u kojima su milioni opljackani, a da niko nije odgovarao. Pored toliko maliih sportova i uspjesnih klubova gdje se nije kralo, a napravlejni rezultati, ovi ce dati u ove rupe bez dna. Tonu svakim danom sve vise.
Svi ovi fudbalsi klubovi su u sustini firme(msm na sve premijer ligaske) , koji bi trebali financirati sami sebe. Tako da im ja marke ne bi dao kao grad, ili kanton osim nekih olaksica , a novce ulozio u amaterski sport , i sport nizeg ranga na razvoj istog . Pa ljudi moji obrcete milione
Ovi iz KK Bosne nek se Obrate Ministru Vanjski Poslova on ih je Licno Ugasio !
Umjesto da se pare daju Za Skole Bolnice Vrtice Igralista oni ce da pare upumpavaju u ove RUPE BEZ DNA ! BOLJE IM JE DA DONESU ZAKON O SPORTU
Kad kanton bude postavljao ljude u pomenutim klubovima moze se ocekivati veca finansiska sredstva. Nije niko lud da daje pare za rupe bez dna.
sa svojom igrom i rezultatima i jeste za kasabe niste vi nizasta
E čuj istočna evropa hahahahahahaha i jeste za to da vam Magoda politiku vodi i izdvaja sredstva, marvo nepismena.
Jak Željo je ništa bez jakog Sarajeva, i obratno!
daleko su oni od vrhunskog sporta
Kakve veze ova četiri kolektiva imaju s vrhunskim sportom?
Tuzla ima veći izvoz nego Sarajevo. A tri puta manje stanovnika. Živi se od rada drugih u Sarajevu, bar tako izgleda
Jel kycaju pdv racune? Pojam jevidhet pdv racun u pekari,cevabfzinici, kaficu.
Tuzlak zaluto
PRIKAŽI ODGOVORE (2)