Amel Mekić još uvijek pod utiscima
0
"Prije finala sam plakao, znao sam da ću biti prvak Evrope"
Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čestitam Mekiću. Svaka čast. Zaslužio si to, nakon svih godina rada. I želim ti da akoBogda uzmeš zlato u Londonu.
aferim momcino..
mora da je babo ponosan a i teba da bude i ovo je drugi bosanski DIJAMANT!!!!! bravoamele svi smo uz tebe samo pici...
Cestitam ti majstore od srca
Cestitam profesore, i nas ste puno tiga naucili i bilo mi je veliko zadovoljstvo sto ste Vi i bili, a naravno da ste ovo zasluzili ipuno vise.. cestitam Vam jos lejdnom......
Svaka cast Amele ! Ponosni smo na tebe !
Bravo majstore
AMELE SVAKA CAST. BRAVO CARE!!
Sta drugo moze Bosnjo da radi nego da place :(
svaka cast kumasine
BRAVO AMELE. SVAKA CAST
@vlado: Ovom vladi porucujem, vlado znamo mi da je tebi krivo sto je nas Amel napravio ovakav uspjeh a donedanvo je covjek hodao sa stakama zbog povreda, svaka njemu cast a tebi porucujem vlado da ti bude jos vise krivo Amel je pravi patriota voli svoju zemlju, svoj narod, a posebno svoju vjeru pa eto crkni od muke ako ti to smeta, Amele samo naprijed kao i svi nasi sportasti i svi napredni ljudi koji vole svoju domovinu Bosnu i Hercegovinu, a onima koji nas mrze porucujemo: \"Umrite od muke!!!\"
@bosanceros DOBIĆEŠ TI TUP PREKO TVOG VRATA J.E.B.O TE MRTVI TATA,BIĆEŠ NABIJEN A NA KOLAC,JE.B.O TE MRTVI OTAC.
@Vlado; nek je vaterpolo \"veliki sport\":-)
Kao da je osvojio sta vrijedno, al posto ste nula u sportu i ovo vam je ravno medalji u pravim sportovima tipa kosarke ili odbojke.
TO KRALJU! SVAKA CAST:)
Aferim brate, svaka cast, konacno lijepe vijesti u ovom sarajevskom sivilu. Samo nastavi