Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima li besplatnih zetona za kockanje za ucesnike voznje?
Komentari da uzimaju pare... .OK neka uzimaju ali ja ću svakako da učestvujem kao i prošle godine, i bez obzira na sve bilo mi je super sa onom masom proći duž Sarajeva. Hajte ove godine da nas bude barem 505 sa Crtom :)
Dobar sa Behmenom? Ima 100 godina brat bratu
a ja sam dobar sa Betmenom koji je usput porucio da je on na dan utrke slobodan, tako da ga ne zovete ako ko upane sa bacikla ;)
Ovo nije UTRKA nego VOŽNJA :) Prošle godine nam nisu dali ni da pedale okrenemo kako treba :) U svakom slučaju ovakvih stvari nam treba što više! Svaka čast za organizatore!
vozimo!!!
U kockarnici promocija biciklizma. I to u slovenackoj!
Treba podržat ovaj projekat i da se apeluje u folk šou-u da se što više raje natakari na točak i da svoj doprinos ovoj akciji nadrealnog imena \'\'Giro di Sarajevo\'\'-(yebote)
i ovi su se prodali kojekakvim sponzorima... sve jedno do drugog udruženje, nevladine organizacije... samo ne bili sto vise para hapnuli.. boli njih neka stvar za biciklizam u sarajevu
podrska u svakom slucaju. Cestitke za ovakav angazman i nadamo se da ce biti ostavren bilo kakav rezultat, ako nista podizanje svijesti. Sve najbolje.
bravo bravissimo B-)