Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ucio sam i ja boks preko interneta. Haman me na mrtvo prebili.
I u nas su policajci prvaci u bacanju - bacanju pogleda udalj.
očigledno sam bacao uz pogršan tube...
daj ba a mi kukako drzava ovo drzava ono a niko nece da digne guzove
Najlakše je naći izgovore. Ovdje na klixu se najviše pljuje država i to od strane onih koji po čitav dan sjede pred računarom.
tako je ivica i janica kostelic spvali u satoru na planinama pa vidi sta su ostvarili, kenijci nemaju nista pa opet u atletici deru, djokovicu drzava nista nije dala nego mu se otac izborio kako je znao i umio
laze, ganj'o zivotinje dole sa onim kopljima, tako je i naucio...
uh ali 92 metra su golema. priblizio se barem.najboljem bacacu zeleznemu koji je bacio skoro 99 metara.
yebo ih je sve hhhhhhheheheh
joj ovi atleticari iz Kenije pa pokupit ce sve zlatne
Hahaha pa nijemu je bacat koplje ko bosancu popit pivu . Cuj naucio se , to je u genima , unijega dijed mozda go ko lipa hoda i to je sasvim normalno.
malo mi to sve cudno ,odkud ovaj i to 92.metra , pa nemoguce , a nikad cuo za njega pa i tuka sve mi to vuce na doping ili nešto drugo :)
pogledajte onog lenijca na 400 m Hurdles. uzeo ih preko 9 te staze ko gazela. niđe ga do svjetskog. mutni mi ovi kenijci nesto mozda bobaju nesto hehehheh