Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema govora o bilo kakvom dopingu. Dvije svjetske medalje, čiste i blistave, ni govora o tome. Mislim da je problem u stresu. Snažne i zdrave ljude on napada MJESECIMA KASNIJE, sa nevjerovatnim zakašnjenjem, u trenutku iscrpljenosti, prilikom pada imuniteta. To sam već vidio. Ali, ne mogu vjerovati da je ovaj divni mladić otišao. Tako me teško pogodila njegova smrt. Strašno.
Jedan doktor porodicne medicine, štaviše asistent na fakultetu koji ovako uči studente - Meni dođe mladić od 25 godina, boli ga u prsima - ja pogledam u ove tabele vidim 25 godina, sportista, nepušač. nema višak kilograma - sve vam u tabelama rizika piše - I ZNAM DA ON NE MOŽE DOŽIVJETI SRČANI UDAR.
Baviti se sportom izuzetno je zdravo.Ali kad i sport postane biznis,i pod tolikim pritiskom sportasi pocnu uzimati doping,naravno desavaju se bas ovakve tragicne posljedice. R.I.P.
ccc koji je ovo k..ac više, hrana, zrak........ i jel sad sport dobar za zdravlje, svako malo mladi sportista pod zemlju
Doping , uzimanje ne dozvoljenih sretstava ! Ulog je velik , pritisak sportske javnosti isto tako , ocekivanja velika ! Pa se sportisti sve vise odlucuju na to, zato i imate danas ovakve tragedije vise nego bilo kada prije ! RIP !
Bio je veliki prijatelj multikulture. Breivik i mnogi drugi su sretni.
Ne mogu da vjerujem :O Bio je moj idol...Nevjerovatno :\'(
EN STOR STJERNE HAR SLUKNET, HVIL I FRED KJARE ALEXANDER .
Nevjerovatno, a samo prije godinu dana je postao svjetski prvak. Vazio je i za favorita za OI ove godine. R.I.P.